DÅ VAR 50-ÖRINGEN BORTA...(ELLER I MORGON!)

« 2010-09-30 / 17:37:55 kategori: Allmänt »
             
Så, då var man hemma. Träffade Ida och Johanna en sväng i stan och fikade lite innan Johanna skulle börja jobba! Fick med mig ett graffitinaglack (som jag måste prova när jag fått lite längre naglar, hehe), en halsduk och en topp kan man väl kalla det. Jag och syrran undan ett par vinterskor, eller varma boots kanske man ska kalla det till imorn som jag tror nog vi ska köpa! Jag gick så dåligt i uggs förra vintern, så det är bättre med ett par stadiga, men samtidigt varma skor. Ska se lite idolavsnitt som jag har missat under veckan och läsa ny VR som kom idag! Ha en fin torsdag! =)

LÅNG SOVMORGON =)

« 2010-09-29 / 13:01:27 kategori: Allmänt »
   
God morgon! Sov till halv tio idag, så himla skönt! Måste ha sovit rätt hårt, för jag vaknade med ränder i hela ansiktet, ryggen och ena armen..och nu har ränderna efter några timmar äntligen gått bort..haha. Eftersom jag inte hann klart allt bak igår, gjorde jag en kaka imorse. Men nu ska jag göra i ordning mig! Åker om en timme exakt! Så kommer hem sent ikväll. Ha en trevlig dag =)

LOVELY DAY ♥

« 2010-09-28 / 16:23:16 kategori: Allmänt »
                      

Åh, den här härliga höstdagen gör mig verkligen glad! Fast jag har haft sån värk i magen hela eftermiddagen känner jag mig riktigt pigg och glad. Vissa skoldagar kan ta kol på en, men inte denna dag! Men nu ska jag sätta igång med baket här hemma som jag ibland hjälper till med :) I morgon jobbar jag kväll i skolan, vilket innebär sovmorgon till halv tre, det är inte helt fel! Ha en fortsatt härlig tisdag! ♥ (Ps. Och kom ihåg att jag endast bloggar för min egen skull, men även också för att jag vet en del nära som läser bloggen..så tycker du den är långtråkig eller vice versa behöver du inte läsa den!!)

MÅNDAGAR - ALLTID LIKA JOBBIGA(SPECIELLT PÅ MORGONEN!)

« 2010-09-27 / 15:46:56 kategori: Allmänt »
      

Blir så trött på att det fortfarande är massa inställningar som saknas när man ska skriva inlägg..men kanske kommer det alltid vara så här..Får väl börja vänja mig! Hoppas att ni har haft en trevlig måndag hittills, själv var jag verkligen döööd på morgonen, men är mycket piggare nu! :) Blev överlycklig när jag äntligen fick jobba med desserterna på A la carten i skolan idag haha. Inte varmkök som jag gör 24/7 känns det som. Sitter nerbäddad i mitt duntäcke nu då jag är så kall efter moppeturen i det kyliga höstvädret. Blir nog inte sittandes här så länge däremot, för måste packa lite snabbt innan jag drar till en kompis och sover där. Blev lite spontant! Kram på er =)

HA EN FIN SÖNDAG!

« 2010-09-26 / 10:52:59 kategori: Allmänt »
         

TIGER OF SWEDEN

« 2010-09-25 / 14:34:00 kategori: Allmänt »
Var på en sjukt stor outlet som jag aldrig varit på förut. Fanns så mycket att jag knappt hittade något, haha kanske låter konstigt. Men jeans som fanns mest där i alla märken man kan tänka sig, provade jag nästan bara och fastnade för ett par jeans som satt precis som jag ville. Ordpris var 1200 kr, men fick dem för hälften, så fynd kan man göra på outlet!! =) Men nu ska jag lära syrran att göra krokodiler med pärlor och sen blir det att plocka höstkantareller som finns massvis av här! Ett bad i jaquzzin ikväll skulle vara skönt, för känner mig rätt stel i både rygg och nacke. Men nu får ha en fin lördag! <3 (Ps. Det har hänt något med blogg.se antar jag, så jag kan inte justera bilder eller någonting med inläggen... hoppas att det löser sig snart!)

FRIDAY

« 2010-09-24 / 16:41:13 kategori: Allmänt »
Tänkte önska er en riktigt trevlig helg! Har tyvärr ingen större blogglust idag.. KRAMAR från mig <3 Bjuder på en gammal bild (för typ tre år sen?) med brist på bilder

THURSDAY

« 2010-09-23 / 15:26:40 kategori: Allmänt »
Tjenixen! Är riktigt mätt typ för första gången efter skolan då det blev en tre-rätters A la cartelunch. Haha, hälften i klassen fick vara gäster och resten servitriser och vi gäster fick då beställa det vi ville ha! Kändes riktigt lyxigt! Farmors hund, Bella hade kommit när jag kom hem och det syntes vill jag lova. Det är stora vita hårbollar i hela vardagsrummet typ från henne..Så här mycket har hon nog aldrig hårat haha.. Men antar att hon snart ska få vinterpäls! Shit, vill inte ens tänka på att ordet vinter snart faktiskt är.. Hjälp! Vill verkligen inte ha vinter. Snart ska jag simma lite(känner att jag måste röra på mig lite), men först ska jag göra en god smoothie! Sköt om er =)

Wednesday

« 2010-09-22 / 10:01:30 kategori: Allmänt »

. God morgon! Var skönt med lite sovmorgon idag :) ser på en film just nu och tar det lugnt. Eftersom jag börjar kl.15.30 idag, så antar jag att jag slutar rätt sent.. Har servering ikväll. Så tänkte göra en snabb update nu. Haha, är första gången jag skriver från iPhone, men eftersom mamma var tvungen att låna min data, så fick det bli den här jag fick skriva ifrån! Fr.o.m. Imorgon ska vi vara hundvakt till farmors hund Bella då hon ska resa bort en vecka. Men ni får ha en fortsatt trevlig dag <3

21:A SEPTEMBER

« 2010-09-21 / 15:54:06 kategori: Allmänt »

Hemma efter att ha tillbringat dagen med teori under serveringen. I morgon blir det att jobba kväll, så då väntas en sovmorgon till halv fyra, inte illa. Åkte hem med regnponchon i spöregnet, haha. Måste ha sett för roligt ut, aja bättre det än att bli genomblöt. Men nu ska jag fortsätta montera upp lite småsaker till Leias rum som pappa har köpt. Eftersom det inte är något moppe-väder får badhuset vänta några dar känner jag.
Ha en fin tisdag! =)

♥ KILKLACK

« 2010-09-20 / 18:24:48 kategori: Allmänt »

Halloj härliga måndag(eller inte haha, alltid lika jobbig efter en helg)!
Efter serveringen gick jag och Frida till stan och tittade in lite höstnytt i butikerna och man ville ju ha allt fint, men så funkar det ju inte. Men sen gick vi till ett café och efter att ha provat massa skor, fastnade både jag och Frida för ett par kilklackar på Åhléns. Hon gillade ett par gråa och jag ett par svarta. 600 spänn kostade skorna. Men kvalitét var det inget snack om att det var. Varmare än vanliga klackar också, så bra till hösten! Kunde inte motstå att köpa dem efter att ha gått runt i andra butiker och försökt att hitta ett par billgare skor. Men nej, det var bara så att jag hade blivit galen i dessa skor. Får se vad mamma tycker! Men nu ska jag återgå till städningen och sen väntas middag! Hoppas att ni får en fortsatt fin måndag ♥


Från Åhléns, 600 kr.
(som vanligt ger inte bilden skorna rättvisa)

VALDAGEN

« 2010-09-19 / 13:40:00 kategori: Allmänt »

Kom hem nyss och kvällen igår blev riktigt lyckad. Vi grillade tonfisk själva och åt goda efterrätter! Sen gick de andra vidare efter att vi hade suttit på Grill några timmar, och då fick jag och syrran åka hem. Skönt det hade varit om man var 18 då kände jag! Men det roliga var att bredvid oss satt fyra killar från Schweiz(som kunde prata fyra språk flytande, helt otroligt) som började snacka lite med oss. Sen när mamma och hennes kompis (som följde med istället för moster då hon blivit sjuk) gick på toa, så satte sig två av killarna i vårt bord och började snacka lite. Haha, när man vet att några kan flytande engelska blir man inte direkt säkrare på sin egen engelska.. de hade tydligen bara åkt hit till Sverige några dar av en slump typ och skulle fira en som fyllde år igår på Grill!

Sen efter middagen kom servitrisen helt plötsligt med fem shots till oss och sa att det var från en kille från baren. Han ville skåla med oss, men då ville killarna från Schweiz att vi skulle vänta med att dricka tills dem hade fått sina shots. Haha, kände oss jättedumma sen att vi inte skålade med han från baren sen då vi trodde att han hade gått. Men sen när vi hade beställt notan och jag och Melina gick ut i förväg då det var hundra grader inne, så hade killen i baren beställt ytterligare fem shots i en annan smak. Haha, och vi sa hej då och tackade så mycket till han till slut och han var verkligen inte jobbig alls, utan bara schysst. Men han måste ha gjort av med en tusenlapp lätt bara på dricka till oss. Så pengar hade han nog! Kommer kännas konstigt när Lisa(kusinen som var med) kommer flytta till Paris nästa vecka och bo där i ett halvår. Men man kanske får hälsa på henne, vem vet! ;)


Ikväll är det ju Val, så får hålla ögonen öppna. Har fortfarande inte blivit av med förkylningen, så ska ta det lugnt idag och städa lite smått i rummet. Heja alliansen!! Ni får ha en trevlig söndag :)

HEEELG!!!

« 2010-09-17 / 17:00:24 kategori: Allmänt »

Snabb update Lördag:
Vad skönt, illamåendet och värken i kroppen verkar vara borta efter många timmars sömn och jag känner mig bättre än igår. Sömn och ipren är nog det bästa och som alltid hjälper! Snart åker vi till Stockholm och senare ikväll blir det middag på Grill med moster, kusin och mamma, Melina :) Hoppas att ni får en trevlig lördag ♥



Asså jag är helt slut efter den här teoriveckan i skolan!!! Kanske därför jag aldrig blir riktigt frisk heller..Så ska ta det lugnt ikväll. Behövs! Har hämtat moppen som kör i 65 km/hm igen, får hoppas att den fortsätter gå lika bra nu. Ikväll ska jag käka god mat(förrätt och varmrätt) och lite gottis framför tv:n. Har haft sån konstig huvudvärk idag, så blir skönt att det lugnt. Ta hand om er =)

THURSDAY

« 2010-09-16 / 16:01:38 kategori: Allmänt »

En skoldag kvar den här veckan, fredag den borde man överleva. Sen helg! Så himla skönt det ska bli! Och på lördag drar man iväg till Stockholm en natt. Trodde att man nästan hade en praktikplats en månad i December på ett hotell, men eftersom hon som vi skulle prata med var sjuk, fick vi skjuta upp det till nästa vecka. Men tror att det inte var några problem. Men nu ska jag byta om till myskläder, rensa min stökiga garderob, göra en läxa och fixa några saker! Vi hörs ♥

Nya koftan kommer från Nelly

DÅ HAR MAN KÖRKORTSTILLSTÅND!

« 2010-09-15 / 16:41:16 kategori: Allmänt »

Shit, den här dagen var bra lång! Hade idrott sista lektionen - kondition också. Så efter det var jag helt färdig! Åkte och lämnade in moppen till verkstaden nyss, så hoppas att de kan hitta felet så att jag slipper oroa mig varje gång jag åker att jag kan stanna.. Åh, Veckorrevyn hade kommit såg jag och nu kan jag äntligen hämta ut ett paket också. Så ett litet kul avslut blev det av dagen ändå.. även körkortstillståndet dykte upp ur brevlådan idag såg jag. Så nu är det bara ut och köra(hur det nu ska gå första gångerna hehe..)!! Snart åker jag med de familia till farfar och hans "dam" för att fira henne lite. Sen blir det idol, hoppas vi är hemma innan dess! Blir lite extra kul, för en jag känner "Micke" som är ett år äldre än mig, ska vara med idag. Fast han gick tyvärr inte vidare. Eller hans föräldrar hyrde ut stuga till min familj när jag var yngre på Öland. Så har lärt känna varann sen dess. Var där i somras första gången på många år. Men nu ska jag läsa VR om inte Melina har snott den redan.. :P Kramar!