FÖRSTA OKTOBER I MORGON!

« 2009-09-30 / 17:34:02 kategori: Allmänt »

En kall dag har det varit idag! Brr..det är knappt att man kan ha öppet fönstret lite på nätterna märkte jag imorse när jag gick upp. Det har blivit för kallt ute helt enkelt.
NÅGOT SOM HAR KOMMIT:

NÅGOT SOM SKULLE VARA SÅ HÄRLIGT:
EN RESA TILL NÅGOT VARMT LAND!


...VILL OCKSÅ TILL VÄRMEN!!! =) SER GRYMT SKÖNT UT!!

NÅGOT JAG ALLTID KOMMER ATT MINNAS:
Var vår Thailandsresa 2009 som vi gjorde! :) Vad är ert oförglömliga semesterminne?

Eftersom jag inte hade några bilder från dagen fick det bli lite bilder från mitt enorma fotoalbum som finns i datorn! Jag har säkert, ja över tusen bilder, eller kanske mer.. :) Det är i alla fall helt sjukt vad bilder jag har! Jag har aldrig raderat något album än, men det kanske börjar bli dags..  Hur som helst hade jag tänkt att hjälpa mamma att komma på något som vi ska göra till middag nu. Ingen i min familj har någon vidare fantasi idag..så jag antar att det får bli något enkelt till middag idag! Ha en trevlig kväll, PUSS.

CARPE DIEM

« 2009-09-28 / 17:28:01 kategori: Allmänt »

Läste precis ur "Söndag" om världens längsta man. Är helt förundrad hur en människa kan bli 2, 5 meter lång! Otroligt. Tycker så synd om denna stackars 26-åring, han har ju inte valt att bli så här lång så att han knappt kan gå och får massa ryggproblem i tidig ålder. Min 5 och ett halvt-åriga lillsyrra som är liten för sin ålder(ca. 1 m lång) skulle alltså då vara till lite över hans knän! Sjukt!

Tänkte visa er en bild på vårt nya kap som pappa har spanat in ett tag, men som han sedan köpte :). Nu har vi alltså gjort som en egen liten spahörna utanför ena utgången i huset! SÅ MYSIGT! <3




Kör mest på sköna kläder och leggings nu för tiden! Det är mys det :)

Anledningen till att dagens rubrik fick bli "Carpe diem"(mitt favoritcitat=Fånga dagen) var för att jag kom att tänka på en sak tänkandes i soffan. För några månader sen fick jag veta att en bekant till mina föräldrar varit med om en olycka och blivit förlamad från nacken och neråt. Från att ena dagen ha kunnat röra på sig och må bra till den andra att förbli sittande i rullstol resten av sitt liv. Går nog inte med ord att beskriva den hemska känsla. Därför tänkte jag bara påminna er om att vara lyckliga och njuta av varje dag, timme, minut och sekund för att vi är friska och mår bra! Det är tyvärr något jag glömmer ibland, men som jag ska definitivt tänka MER på. ATT FÅNGA DAGEN, ALLTSÅ :)

Men nu ska jag vara med min underbara familj och kanske bada lite :) Sen blir det ju idol ikväll också! KUL, eller hur? Har ni fått någon favorit ännu då? KRAM PÅ ER.

Städsöndag

« 2009-09-27 / 16:20:18 kategori: Allmänt »

Hej! Hoppas att ni har haft en härlig helg! Själv har jag mest varit hemma och bara njutit av att vara ledig =) Det har blivit en sväng in till stan, smyckeparty hos en granne och bad i nya jacuzzin!

Igår tog jag hål i örat som jag har tänkt på att ta ett tag. Men nu efter fem hål i örat och en navelpiercing, räcker det med hål för mig(säger mamma och pappa). Det tycker jag med i och för sig :)

Medan jag åt frukost hade redan lillsyrran och hennes kompisar hoppat i bubbelpoolen! Tänkte jag med ta ett dopp ikväll om jag nu hinner färdigt med städningen i mitt rum! Har gått sådär. Det är alltid så, jag gör andra saker under tiden och skjuter upp städningen..
Någon som har något tips på hur man gör städningen mer rolig? :)

PS. Såg i tidningen nu att det ska komma en 2:a på "Mitt stora feta grekiska bröllop". Nämligen "Min stora feta grekiska semester". Här kommer en trailer på den. Tror att den kan vara lite rolig :) Ha en fortsatt skön söndag! KRAM

        

Mysig höstkväll

« 2009-09-25 / 21:36:47 kategori: Allmänt »

..Eller kan man säga att det är höst nu, den 25 September?..Det måste man ju kunna! Känns konstigt att säga att hösten är här nu! Att liksom sommaren 09 är slut. Men bara för att hösten kommer betyder ju det inte att regnet och det kalla ruggiga vädret kommer, utan vi har haft så himla fina soliga höstdagar, speciellt idag :)

Men när det är mörkt och kyligt ute nu om kvällarna, är ju ljus världens bästa mysfaktor tycker jag!

Ikväll har det blivit mys med familjen och i morgon blir det kanske en sväng till stan och smyckeparty hos en granne. Ha en underbar helg och njut av den korta ledigheten vi har! :) Godnattpussar.
PS. Höll ju på att glömma fråga. Har äntligen bytt min bloggdesign! Vad tycker ni? Visst blev det en stor förändring?

Hemmadag

« 2009-09-24 / 12:39:04 kategori: Allmänt »

Halloj vänner! :)
De flesta av er är troligen i skolan/på jobbet, men jag tänkte slänga in ett litet inlägg nu när jag är hemma. Jag vaknade med att jag hade så ont i magen, och bestämde mig för att vara hemma idag och ta det lugnt. Men innan jag tänkte sätta på "The Holiday" och fortsätta att läsa "Simon och Sofie(en ungdomsbok jag rekommenderar fastän jag bara har läst halva boken än så länge), tänkte jag tipsa lite om en lite tjockare scarf/halsduk/poncho nu till hösten som jag nyligen har fått och älskar! Ha en underbar dag!
Den rosa miniplattången är verkligen en jättebra grej! Den är lika bra som en stor plattång, men också liten och praktiskt. Den har ju dessutom en liten väska till! :) Går alltid att ha med i handväskan om man vill det.

Lilla farmor och vovsingen Bellis har kommit hit, och det första hon gjorde var att spana in alla smådjur vi har fått, haha. Men fiskarna var mest intressanta. Hon är ju för go den voven!

En helt ny bloggdesign väntar! Och jag längtar!

« 2009-09-22 / 17:48:29 kategori: Allmänt »

Ja, nu är jag hemma. Skönt! Efter skolan åkte jag nämligen direkt med Melina och gjorde några ärenden. Hoppas att er dag varit kanon! Ikväll är det äntligen dags för IDOL, så det blir skoj! Följer ni alla det? :)

Jag hade på mig rätt sköna kläder idag:
Jeansleggings med dargkedja nertill - VILA
Tjocktröja i kortare modell - Gina Tricot
Tunika med fransfickor - StyleByStars

HÄR ÄR MINA OLIKA BLOGGDESIGNER  SOM JAG HAR HAFT UNDER
TIDEN JAG HAR HAFT MIN BLOGG :)


Jag började med en enkel header med många bilder, tyckte den var fin då, men nu i efterhand är den inte alls fin tycker jag :)

Sen blev det lite roligare header, men ingen som jag var speciellt nöjd med..

Jag tog därför hjälp av smyckaskrinet.blogg.se(Tipsar er verkligen om att kontakta dom om ni vill ha hjälp mer er bloggdesign!) Och då fick jag en rosa tjejig blogg som jag ville ha!

..Men nu hade jag tröttnat på den rosa färgen och de gamla bilderna på headern och kontaktade tjejerna ännu en gång och här får ni en liten smygtitt på min nya design! Det är några saker till som ska fixas, den är enkel med ändå fin och ser välkomnande ut tycker jag :). Om jag har tur, kan jag få den redan idag! Hoppas!!

Om man ser nu på alla bloggdesigner jag har haft, så kan man se att de har utvecklats med för varje gång jag har fått en ny, och det är ju så det ska se ut! Eller hur ? =)
 
PS! Nu har vi köpt tillbehör till akvariumet och satt i fiskar! Har bara två än så länge, men fler kommer senare :). Vad tycks? Visst blev det lite gulligt?

SÖNDAGSMYS

« 2009-09-20 / 20:07:59 kategori: Allmänt »

Go kväll på er läsare!
Hoppas att ni har haft en trevlig och skön helg i solvädret. Idag har det varit en riktig slappsöndag hemma hos mig...Fast jag och min syrra åkte en liten sväng med moppen idag till djurbutiken! Melina gjorde nämligen ett impulsköp och köpte ett stort akvarium idag! Hon har alltid velat ha fiskar! Så nu ska vi köpa fiskarna om några dagar. Inte riktigt vad jag väntat mig idag. Men kul var det! Sen vi flyttade till vårt kära hem, har vi(som inte har haft husdjur på många år) fått 3, snart 5 djur. Smådjur är de, men alltid något! :)

Ett akvarium..utan FISK! Hihi.

Nu är jag nyduschad och klar inför kvällen. Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och fortsätta se på "Ensam mamma söker"!
STORA godnatt-kramar från mig till er alla!

BIO - Flickan som lekte med elden!

« 2009-09-18 / 21:21:02 kategori: Allmänt »

BIOTAJM!! :)
Idag åkte jag in till stan med Melina, Johanna och Ida, vilket var ritktigt mysigt. Men nu ska vi åka till bion snart! Ska bli så kul att se "Flickan som lekte med elden"! Har någon av er hunnit se den?
Till bion blir den faktiskt mina nya kläder som jag köpte från gina Tricot idag! Ett par sköna tights och en svart tunika till det. Mitt röda favoritskärp matchade bra till! Ha en fin lördag.



I Nyköping stan var det lite marknad idag och modevisning när vi var där!

Update från i fredags:
Haha, försökte att hitta på något litet rim på rubriken! Just nu är det idol på tv, vilket är riktigt mysigt. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga än att jag är superglad som vantligt att det är helg!! Njut av helgen! :)
Här är lite bilder från gårdagen:

Kvällens förrätt bestod av en räkcocktail. Mums.

Blåbärscheesecake!

Juste, mamma hade bokat biobiljetter i morgon till premiären av "Flickan som lekte med elden". Ska blir riktigt kul. Egentligen är jag inte så där jättemycket för bio då jag har lätt för att bli rastlös,  men det här är verkligen en film som jag har velat se! Vill ju självklart se fortsättningen av "Män som hatar kvinnor"! Här kommer trailern! Pussar, ha en myshelg!

                                 

Enkelt, snyggt, billigt och skönt!

« 2009-09-17 / 16:36:26 kategori: Allmänt »


Lite snyggare linne med lite häftig färg från Nelly.com, 179 kr.

Finklänning för 199 kr från Stylebystars.com
Finns dock bara kvar i strl. 38.

Lägre kofta med knytsnöre i midjan för 199 kr från Bubbleroom.com

Det var nog dem tre klädsaiterna som jag brukar beställa ifrån om jag nu ser något riktigt fint. Sen får man ju såklart inte glömma att lägga på lite i frakt också!

På väg till skolan(inviger nya skorna hihi)
Ingen sådär jättespeciell klädsel:
Jeansleggings: VILA
Skinnjacka: Bubbleroom
Halsduk: H&M
Tublinne: Gina Tricot
Skor: Skokanonen

Var tvungen att ha på mig varma kläder när jag skulle ta moppen till skolan! Känns så konstigt fortfarande att man nu får börja ha på sig halsduk och vantar! Nu tänkte jag följa med mamma och cykla och hämta Leia. Känner för att röra på mig lite. Man blir lite för bortskämd när man har moppen(!). Ha det bäst vänner. Ni kanske känner samma sak som jag att ni blir trötta på att jag har samma bloggdesign hela tiden, men nu ska jag äntligen få en helt ny som kommer när som helst! LÄNGTAR! Pussar.

ONSDAGENS...

« 2009-09-16 / 16:31:24 kategori: Allmänt »

...Fynd, ett par svarta tygskor för 150 kr.

Åkte förbi Skokanonen som ligger i närheten av vårt område och fick syn på de här! Precis vad jag behövde. Inga märkvärdiga kanske, men något användbart.
...Höjdpunkt! En iskall strawberry smoothie och en magnum "After Dinner".

...Bottennapp! Hösten har börjat komma(vilket man verkligen märker på morgnarna nu). Och det är dags att inse att det inte går att ha på sig sommarkläder längre! Känns lite sorgligt tycker jag.

Här är hur som helst ett av sommarens favoritplagg mina jeansshorts som jag köpte på Gina Tricot i somras. Riktigt sköna och snygga!

Hoppas att ni också har haft en riktigt skön sommar kära läsare! Och att ni får en lika mysig höst! Nu ska jag faktiskt rensa min garderob och lägga undan alla sommarkläder. Känns tråkigt att sommren är så kort här i Sverige! Men nu får jag inte vara så negativ till Hösten. Den kan ju bli skitkul!! Eller hur? :)
GLÖM FÖRRESTEN INTE DET UNDERBARA PROGRAMMET IDOL SOM KOMMER ÄVEN IDAG KLOCKAN ÅTTA!
Puss PÅ er!

En ledig dag!

« 2009-09-14 / 18:11:38 kategori: Allmänt »


Jag kom hem för ett tag sen efter att ha varit hos tandläkaren i Solna idag. De spände tandställningen och jag fick höra att jag förhoppningsvis får ta ut tandställningen till årsskiftet! YES. Efter det, åkte vi till Huddinge med pappa för att luncha med en kompis till honom. Då fick jag även njuta lite av det fina vädret.
LITE BLDER FRÅN DAGEN VID LUNCHEN

Dagens:
Mina nya svarta jeansleggings - VILA
Ljusgrå lång kofta - Gina Tricot
Svart linne - H&M

Melina tog lite längre tid på sig när hon skulle spänna sin tandställning. Jag i bilen på väg till Stockholm imorse.

I övrigt väntar jag förväntansfullt på min nya bloggdesign som väntas komma snart! Men nu ska jag hjälpa mamma med att göra tacos. MUMS! Precis det jag var sugen på idag!  Hoppas att ni har haft en bra start på den nya veckan, 38! Nu är det bara 5 veckor kvar till Höstlovet! Puss & kram, skumbanan!

Söndagskvällar när dom är som bäst!

« 2009-09-13 / 20:33:55 kategori: Allmänt »
Lillsyrran Leia frågade nyss mig om hon kunde få sova hos mig inatt. Och vad jag har väntat på att hon ska fråga det! Sjävklart svarade jag med världens gladaste min, JAAAA! Ni kanske tycker jag är lite knäpp som VILL att min jobbiga, tokiga och ibland underbara 5-åriga lillasyster ska sova hos mig, men sällskapssjuk som jag är, älskar jag när jag får sällskap. Finns ingen mer sällskapssjukare människa än jag! Haha, kan kännas så ibland! ;)

Jag och Leia har hur som helst bestämt att vi ikväll ska titta på någon ROLIG film som hon har(blir väl tecknat dåra eftersom hon inte har så många andra filmer att välja mellan!), och glass till det och sen lite senare på kvällen ska vi berätta roliga/läskiga historier för varann. Men vi får som sagt se hur det blir! Hon kan ändra sig rätt fort, hehe. 
                                                 BILDER FRÅN I HELGEN INNE I NYKÖPING :)
                               
Men nu ska jag fortsätta att se på "Ensam mamma söker" på kanal 3 med familjen! I morgon blir det tandregleringen, så då får jag förhoppningsvis veta när jag blir av med tandställningen! :) Så får sovmorgon i morgon! Skönt. SKÖT OM ER! <3

PS. Har beställt en helt ny bloggdesign hos en tjej idag, så får den förhoppningsvis inom några dagar! Spännande! :)

Snabbupdate: God morgon! Ville bara önska er en bra start på veckan! Vi åker vid tio-tiden ungefär, så nu ska jag hoppa in i duschen och äta toast. Äntligen kan jag få i mig en bra frukost!! För nu har jag vaknat till.

Är ni frukostmänniskor? Eller har ni svårt att få i er frukost tidigt på morgonen? Vad kan man göra för att få i sig mer till frukost? Är väldigt tacksam för svar! Puss. 
                                
                                                            Tänk om den kunde se ut så här..

                  

Shopping :)

« 2009-09-12 / 08:53:34 kategori: Allmänt »

KVÄLLSINLÄGG:
Fläskfilén med kantarellsåsen satt som en smäck! MUMS. Vi var ju som sagt inne i stan idag, vilket var väldigt mysigt men jag måste erkänna att jag är helt slut i kroppen nu efter en hel dag där! Det här fick jag med mig hem:

2 par jeanslegging från VILA. Ett par svarta med dragkedja nertill och ett bar deminblå. 279 kr st.

Stickad kofta, 149 kr från GINA TRICOT

Tunika/klänning från JC - 199 kr.

Sovtröja från VILA - rea, 79 kr.
Kayalpenna, - H&M, 75 kr
Ögonfransfärg - H&M
Men nu tänkte jag vara lite social eftersom vi har gäster här som ska sova över! Ha en fortsatt mysig lördagskväll! HUGS!

MORGONINLÄGG:
Good mooorning!! :)

Vaknade för inte så länge sen och kunde inte somna om! Idag kommer det hit några vänner till mammsen och pappsen , så jag måste börja göra i ordning mig om en stund! Sen blir det av till stan, för jag har en hel del saker som jag måste handla, och mamma med!! :) Lägger upp bilder från dagen senare! Ha en underbar dag!
LOVE from me.
Dagens frukost med en phiadelpihiaostsmörgås till.
 
 
Jag och mina färgade ögonbryn!
Tyckte från början att mamma hade i alldeles för mycket färg, men först nu, några dagar senare känner jag mig ändå rätt nöjd med dom. Jag aldrig haft så mörka tidigare.

Nu blir det in i duschen innan frukosten! Vi hörs! <3

Tänk vad det kan vända..

« 2009-09-09 / 20:13:24 kategori: Allmänt »

..Jag känner mig inte alls lika frustrerad nu, utan bara allmänt glad! Det kommer lösa sig med busskortet på ett eller annat sätt, men det blev ju ännu bättre när jag fick mitt förarbevis idag!!! YES. Nu får jag äntligen åka moppe vart jag vill, förutom på de stora motorvägar såklart. :) Blir garanterat moppe till skolan imorn! Och jag får hjälp av Johanna som åker framför mig så att jag hittar till skolan första dagen med moppe!

Jag hade beställt underdelen i somras, men eftersom jag trodde att båda bikinidelarna ingick i priset men bara fick en, så ville jag så gärna beställa den andra delen nu också! Gillar verkligen modellen!

Förresten, pappa köpte adapter till mig idag så jag äntligen kunde få min slinglampa från Thailand att funka! :) Mitt ena fönster blev som en egen liten myshörna nu :)
___________________________________________________________________________
Men nu ska jag fixa lite saker innan det är dags för andra delen av IDOL! Vad tyckte ni om första säsongen igår? Många påpekade att den inte var lika rolig/bra som de förväntat sig, men jag måste säga att jag tycker att det var en riktigt bra start på den nya fredagsunderhållningen!! :)
VI HÖRS! Puss från mig.

Ren otur..kan man ha ibland!

« 2009-09-06 / 18:47:33 kategori: Allmänt »

Snabb update, tisdag:
Jag har haft en sån otur nu i starten på veckan!! Jag har letat och letat efter mitt terminskort(busskort) som jag fick av skolan hela helgen och självklart visade det sig att det måste ha ramlat ur min jackficka i fredags.. Grr. Jag som brukar vara noga av mig! Snacka om otur! Men vad gör man när ingen har hittat det och varit snäll och lämnat in det till adressen som det står på mitt busskort.. Det enda alternativet är väl att införsskaffa ett nytt. Är så tråkigt att inte alla är pålitliga! Själv skulle jag ALDRIG behålla något värdefullt som jag hittade. Det var bara för en vecka sen som jag och mamma hittade en ganska ny mobil, Sony Ericson som låg på marken. Vi valde då att ta upp mobilen och ringa sista uppringda samtalet på mobilen. En dag efter kom en överlycklig medelålders kvinna och hämtade mobilen. Även om jag hade velat haft en sån mobil, skulle jag faktiskt aldrig behållt den. Det skulle kännas så fel! Och jag tycker att man ska tänka sig in i den andra personens situation också! För i mitt fall nu har jag bara önskat och önskat att busskortet hamnade i någon pålitlig hand. Tyvärr är inte den chansen så stor. Ingen skulle nog tacka nej till ett busskort värde 3000 kr. Men livet går vidare, tur är väl det!! Det kunde ha varit något så mycket värre. Ett litet busskort är ju en värdslig sak egentligen om man tänker efter. Det går alltid att lösas på något sätt. Men något jag kan lova nu är att jag har lärt mig av mitt misstag! Jag ska inte vara så slarvig som jag har varit ett tag nu i fortsättningen! Gör man inte misstag någon gång, lär man sig ju aldrig något nytt. Eller hur?


Oj, min snabba uppdatering kanske inte gick så där jättesnabbt nu om jag tänker efter! :) Men kände bara för att skriva av mig lite! Det är ju det som jag har min bloggdagbok till också! 
                                   
                                  
                                  
Annars har jag precis fått i mig en stor italiensk pasta och ska prova en av mammas urmumsiga chocolate cupcakes med chokladkräm till idol 2009 om några timmar tänkte jag! Det kan nog pigga upp mitt humör just nu kan jag garantera! :) Jag tror nog att jag blev på bättre humör redan nu. Toppen!

UPPDATERING FRÅN I SÖNDAGS:
(090905) Hej vänner! Här har det spöregnat i hela Nyköping sen vi kom hem! Rätt mysigt denna gång måste jag ändå säga. :) Jag kom precis hem innanför dörren efter att ha varit på landet! Känns så skönt att vara hemma. Det är ju så, "Borta bra men hemma bäst". Det är något speciellt med sitt egna rum och hem. Som sagt ska jag ta tag i att ändra min design nu, för har verkligen tröttnat på den jag har haft nu ett bra tag! Kul att ändra lite ibland :)
                                   
Eftersom jag hade lite brist på bilder, gick jag in på Picasa och mixade ihop lite bilder från den underbara sommaren 09! Tyvärr fick jag inte med alla bilder jag ville då det var något konstigt med Picasa på slutet. Jag som inte förstår mig på sånt! Men nu ska jag gå ner till lillsyrran och hitta på något tänkte jag. Hoppas att ni har haft en superkul helg! Självklart ska den alltid gå så snabbt! Vi ses! Love from me.

Ps. Ni har säkert redan sett det på reklam, men ville bara påminna er om att det är säsongsstart för Idol 2009 på Tisdag. KUL! Lite kul, för det verkar som att det bor en del från idolgänget här i lilla Nyköping. Jag och Melina har sett både Anna som var med i idol förra året och Daniel från förra idol-juryn! Lite kul sådär.
Sen tänkte jag också bara gratulera 16-åriga Sandra(som jag har följt genom bloggen ett tag nu) som nu har fått en jättesöt liten Angelica http://www.sandrajosefinlinder.blogg.se/. STORT grattis och lycka till! (: