TIME TO MEET ESTELLE♥

« 2010-04-29 / 16:13:27 kategori: Allmänt »

Oj, nu är det väldigt bråttom här! Ska ta moppen och möta upp Estelle som firar Valborg i helgen här för i morgon blir det fest =) Hennes tåg kommer hit snart, men tänkte bara uppdatera lite snabbt! Jag fick ta en jättesnabb dusch innan nu efter att ha luktat gammal kalvfond hela jag, och överdriver verkligen inte!! Men det blir ju så när man går restauranglinjen,hehe.. Och lukten har fortfarande inte försvunnit, haha helt sjukt. Men ha en fin dag i alla fall! Jag kör på mina gamla gladiatorskor idag, men vill så gärna köpa ett par nya snart! Vi hörs i morgon♥

Jättesnabbt nu! Haha, känner att mina fötter skulle behöva lite sol nu, de är kritvita! :P

VÅRT LILLA LANDSTÄLLE ÄR SÅLT

« 2010-04-27 / 18:28:58 kategori: Allmänt »

Efter skolan gick jag och några friends till stan och jag fick med mig en väska bland annat. Där passade vi på att ta en glass när solen var framme! Riktigt härligt väder har det varit idag =) Snart är det dags för middag och efter det ska jag ta en långpromenad som jag och mammie gjorde igår. Riktigt skönt när man har gått i en timme.

Förresten, vårt kära landställe blev sålt för några dagar sen! Det hade vi i åtta år. Jag hittade inte så många bra landetbilder på datan, men några hittade jag! Men det bästa bilderna på landet finns i huvudet. Alla fina minnen därifrån. En sommar utan att vara på landet kommer att kännas riktigt konstigt i år måste jag nog säga..men samtidigt så trivs jag så bra här hemma i huset. Det blir för mycket pyssel med både hus och land. Jag ser fram emot så mycket efter sommaren 2010 som jag ska njuta av här hemma för första gången. Jag kan ju ändå äta frukost varje morgon på altanen och sola, fastän landet inte finns kvar. Alla midsomrar som vi har firat på landet kommer jag också sakna lite. Kompisarna vi lärde känna där och alla kvällsdopp. Det är så mycket från landet under alla år som jag kommer att bära med mig därifrån♥ Haha, här kommer några bilder från landet i Norrtälje!




Men nu ska jag sätta på mig joggingskorna och pipa iväg innan den härliga kvällssolen försvinner! Ha det så bra♥

ÄNTLIGEN EN FRISK VECKA

« 2010-04-26 / 15:34:37 kategori: Allmänt »

Måndag, fy inte min favoritdag direkt. Gå upp tidigt efter helgen och skola. Men jag kom upp imorse i alla fall. Efter köket idag så kändes det lite i hälarna kan jag säga. Men det blir ju så när man står upp i princip hela dagen i träskor. Ändå har jag rätt bra skor! Aja, det är jätteskönt att "peppar, peppar" vara nästan helt frisk igen. Men istället verkar det som att alla andra blir sjuka nu.. Inte kul alls. Men som sagt, till alla er sjuka, KRYA PÅ ER♥ Igår bakade jag minichokladbiskvier och jag måste ändå säga att de blev riktigt lyckade! Det är inte det lättaste och man får ha tålamod, men när biskvierna väl är klara blir resultatet supergott =)

Mina små chokladbiskvier. Glutenfria dessutom, så det är ju bra!

Nej, nu kurrar magen som bara den, så jag MÅSTE ta något att äta! Sen blir det film, för ska skriva en svenskauppsats från den. Hoppas att ni också har haft en bra måndag♥

A SUNNY DAY

« 2010-04-25 / 12:07:32 kategori: Allmänt »

Igår var det lite gäster här som precis åkte hem. Jag åkte med och tittade på strutsfarmen här i närheten precis och strutarna var lika läskiga och obehagliga som vanligt..haha. Igår grillade vi för typ första gången i år, såå himla gott =) Idag ska jag hjälpa till med bakningen först och främst, sen får jag se vad man hittar på!

Ha en fin söndag nu♥


En av de läskiga strutsarna på farmen..

Vår goda äppelpaj igår

FREDAG OCH PAPPSENS FÖDELSEDAG

« 2010-04-23 / 21:09:22 kategori: Allmänt »

Nu är jag hemma igen! Efter skolan gick jag, mamma och Melina in till stan för att handla det sista till pappas födelsedag. Vi blev kvar där ett tag och sedan när vi kom hem var det dags för att åka till en restaurang och käka. Det blev förrätt, varmrätt och efterrätt och nu är jag verkligen mätt och belåten! Vi ar kvar där över 2 timmar och det var riktigt trevligt =) Men nu ska pappa öppna presenterna och vi ska fortsätta att se på Talang, haha. Så konstiga människor det finns som ställer upp där(skrattar för mig själv). Just nu är det några indianer som uppträder. Jag dör, haha.

När jag kom hem fick jag en kappa som mamma inte kunde ha! Jag gillar den jättemycket, fastän den är lite stor..men den växer jag i snart ;)

Jag och min ruffsiga lugg, hehe. Men nu blir det att fortsätta att se på Talang! Puss ♥

LITE FRISKARE & MYCKET GLADARE :)

« 2010-04-22 / 16:16:44 kategori: Allmänt »

Även idag gick det bra i skolan fastän örat och halsen fortfarande gör ont. Men det känns riktigt skönt att vara tillbaka till det vanliga livet igen, och inte vara en zoombie som bara ligger i sängen här hemma. Som jag gjorde i en HEL vecka.. I morgon är det äntligen helg, ska bli så otroligt skönt! Så då får det bli att handla present till pappa som fyller år imorn..men undra vad jag ska ge han?..Hm. Hur som helst, nu måste jag hjälpa till med disken. Det var ju min diskdag idag också..BLÄ. Haha, men ha det så bra nu i det ruskiga regnvädret! ♥

Myskläderna är på och luggen är väldigt vågig..hehe. Just nu vid datan.

Igårkväll när jag kom hem från serveringen, blödde jag en del näsblod..IGEN! Haha.

TRÅKIGT VÄDER..

« 2010-04-20 / 10:32:30 kategori: Allmänt »

Tuesday, God morgon!
Igår åkte jag och mamma till läkarn då jag inte mådde så bra på morgonen. Det slutade med att jag fick penicillin då jag hade öroninflammation. Idag är jag hemma igen, men imorgon blir det skola! Halsen, hostan, örat och ögonen är iaf mycket bättre, men fortfarande inte bra. Kommer kännas skönt sen att inte bara ta upp här hur jag mår och hur tråkigt och jobbigt det är att vara sjuk..är ju inte så kul att höra på! Snart är det Valborg kom jag att tänka på, jippi. På fredag fyller pappsen år, hela 38 bast blir han!!! :D Så jag ska handla present snart också sen blir det att äta på någon restaurang på kvällen skulle jag tro. Och då ska jag och alla i familjen vara friska, haha.

Det här med vulkanutbrottet på Island är ju lite mindre kul när man ska flyga..mamma, min moster och mormor som ska åka till Thailand om ca två veckor..hur ska det gå? Hoppas att flygplanen kan börja flyga igen och att de förbaskade askmolnen försvinner snarast! Stackars alla som sitter fast i de länder som de har rest till..eller de som har fått ta sig hit till Sverige med bussar och tåg. Vilken mardröm!


Update onsdag:
Idag är det dags för servering från halv tre till halv tio. Så det blir en lång sovmorgon idag! Fast ändå gick jag upp tidigt..mår fortfarande inte så bra, men jag får ta det rätt lugnt i skolan idag. Just nu ser jag på en film och ska äta lite frulle. Har haft bloggtorka den senaste veckan som ni säkert har märkt när jag varit sjuk..men det är inte så konstigt kanske.. :P
Ni får ha en bra onsdag!

Haha, den här bilden är nog..hm..minst 5,6 år gammal. Hittade den bland gamla webbilder.
Från vänster är det jag, kusinerna Michelle, Marielle och sister.

INGEN VIDARE FÖRBÄTTRING

« 2010-04-18 / 19:58:47 kategori: Allmänt »

Nästan hela helgen har spenderats hemma i sängen och soffan. Inte det roligaste. Mamma och syrran var också dåliga, så det var rena sjukstugan här. Jag har fått sån förskräcklig hosta som gör så ont att jag får tårar i ögonen och i morse vaknade jag såklart med illröda ögon och att jag knappt kunde öppna dem. Antagligen ögoninflammation eller något liknade. Allt kommer verkligen på engång. Men mitt immunförsvar är ju inte det bästa nu heller..

Nästa vecka är det servering i skolan också. Och om jag skulle komma till skolan med de här röda och läskiga ögonen, skulle jag antagligen skrämma iväg gästerna. Jag lär bli hemma imorn också med andra ord. Fast det börjar bli rätt tråkigt ändå, kan inte göra så mycket hemma på dagarna. Men nu ska jag se till att bli frisk(vilket känns som att jag aldrig kommer bli) och vila ännu mer än vad jag har gjort och ta mycket hostmedicin och badda ögonen.

Te har det blivit HELA tiden med en massa honung de senaste dagarna för att lindra halsen lite. Men den här bilden är inte från idag kan jag ju säga.Om jag skulle ta kort på mig nu, skulle ni med stor sannolikhet smälla av, haha. Ser så risig ut. :( Håll tummarna på att jag får tillbaka mina ögonvitor eller "äggvitor" som jag ibland råkar säga, hihi.

Men nu börjar Wipeout och sen blir det Ballar av Stål! Hoppas att ni är friska och glada i alla fall ♥

SNÄLLA, JAG VILL BLI FRISK NU!

« 2010-04-17 / 11:39:04 kategori: Allmänt »

Uppdateringen blir ju såklart inte lika flitig när man mår sämre än sämst, vilket jag har gjort i 5 dagar. Först hög feber och ont i kroppen, sedan så ont i halsen så att jag knappt kan svälja, förskräckligt ont i ena örat och nu även förkylning, slemhosta och näsblod. Ja, någon influensa är det ju i alla fall. Och jag har knappt kunnat sova under nätterna. Har det inte varit det ena, har det varit det andra. Filmer kan jag i alla fall lova att det har blivit mycket av. Igår blev det "A walk to remember" som min fina kompis hade rekommenderat. Den var sorlig, gullig och sevärd:) Sedan på kvällen var jag och mina systrar hemma själva och det blev tacos(som jag knappt kunde äta och kände ändå ingen smak) och sen filmen "Poesidon". En jättespännande film som handlar om ett stort fartyg som blir översköljt av en jättestor våg och folket på båten har inte många timmar kvar innan det sjunker. Räddningstjänsten skulle inte kunna komma innan båten sjönk. Då får man följa några personer som tänker på egen hand hitta en utväg från båten och vägrar att ge upp hoppet.

Imorse vaknade jag tidigt som vanligt av min hosta och att hela min hand var blodig. Självklart började jag blöda näsblod då. Men när jag sen somnar om i några minuter, får jag höra Melina och Leia skratta brevid mig. Då hade jag alltså varit så täppt, så att jag snarkade, haha. Jag som aldrig snarkar annars.

Jag försöker hela tiden se positivt att jag snart kommer bli frisk igen. Jag är ju inte döende som jag inbillar jag hela tiden....! Och det ska jag ju vara himla glad för:) Gick ner till mamma i fredags natt och hade så ont i örat att jag inte kunde hålla tårarna borta! Då sa jag att jag trodde jag var påväg att dö av smärta, men mami lugnade ner mig♥ Fick avlvedon och öppnade fönstret till mitt rum. Somnade iaf efter några timmar.

Haha, oj inlägget blev rätt långt! Men ville skriva av mig lite kände jag. Nu har jag handlat mediciner som hon på apoteket sa att jag skulle ta. Nu vill jag se att detta hjälper också! Hoppas, hoppas. Men nu ska jag hämta syrran min på moppeskolan, hon håller som sagt på att ta moppekörkort nu:) Sen får jag se om vi kanske stannar förbi någon videobutik på vägen. Vill hyra någon bra film! Mami och papi kommer hem ikväll också! =)

Hostmedicinen ser rätt motbjudande ut..

Vill ha sommar nu! Och vara frisk och glad ♥

Skit också, nu blöder jag näsblod igen!! :( Och på kläderna. Nej, jag blir galen!!
Men vi hörs! Måste ta det lugnt nu♥

TUSSILAGO

« 2010-04-15 / 16:59:14 kategori: Allmänt »

Ännu en fin dag. Jag har bara tagit det lugnt hemma idag och febern är i alla fall borta! Det är bara halsen som inte vill ge med sig. För en stund sen gick vi ut en stund för att ta lite frisk luft och då fick vi se de första vårblommorna. Så vi plockade några. Nu känns det som våren är på väg, men självklart så ska det eventuellt snöa i morgon.. vet inte om jag tror på det, men det får vi se. Låter inte kul i så fall.

Här kommer tre bilder från veckan, haha. =)

Lilla blombuketten. Tussilago tror jag den gula blomman heter..

Igår lekte lillsyrran och hennes kompisar ute hela kvällen i kvällssolen.

Hehe, i tisdags när jag kom hem från skolan var jag inte i bästa skick när jag hade så hög feber och värk i kroppen.

Men ni får ha en fortsatt bra kväll! KRAM♥

SJUKLING

« 2010-04-14 / 16:13:51 kategori: Allmänt »

Hej! Jag blev så dålig i skolan igår, så jag har bara vilat hemma sen dess och inte haft orken att vara inne på datan.. Igår kom jag hem med hög feber och frossa, ont i halsen. Jag fick knappt någon sömn inatt och svettades och frös mellanåt. Så idag har jag varit hemma och typ sovit hela dagen. Jag måste ändå säga att det känns lite bättre efter det. Idag var det en stor gruppredovisning och jag hade bestämt mig igårkväll för att redovisa och sen åka hem igen, men eftersom jag var så orklös imorse och mådde piss, så blev det inte så. Jag får se om jag måste göra den senare för någon lärare eller nåt, men jag orkar inte tänka på det. För är man sjuk, är man sjuk. Det går inte att göra så mycket då!

Vädret har varit så härligt, men typiskt så ska man bli sjuk när det väl blir sol. Tänkte bara uppdatera lite snabbt, ska ta det lugnt nu och dricka lite blåbärssoppa. Men ha en fin dag♥

Bjuder på en härlig Thailandsbild från 09

TUNG MÅNDAG

« 2010-04-12 / 17:39:41 kategori: Allmänt »

Det var inte det roligaste att gå upp klockan halv sju imorse, men jag lyckades komma upp ur sängen trots att jag vägrade. Sen var det dags att ta moppen som jag inte fick igång! Blev lite stressad och arg ett tag, men med pappas hjälp gick det kanon :) Eftersom jag inte har kört moppen så långt på ett bra tag, så var den segstartad nu från början.. Jag fick så himla ont i magen i skolan, men trodde att det skulle gå över efter ett tag. Sen kände jag mig inte på topp. När jag kom hem blev det bara värre. Så jag satte mig på direkten på en solstol med syrran och gjorde en jordgubbssmoothie. Det piggar alltid upp. Ni får ha en fortsatt härlig måndag! ♥

Nej, nu måste jag hämta något varmt som jag kan lägga på magen och bara ta det lugnt ett tag, KRAMAR ♥

Det här var inte så dumt när jag kom hem. Jag hann i alla fall njuta av solen i någon timme innan den försvann. Så typiskt att det inte var lov den här veckan istället..Vill ha lov igen!!!

Förresten, ska nog måla mina korta och fula naglar också, haha. Den här blåa färgen fick jag i påskas bla, superläcker färg! ;-)

UNDERBARARE VÄDER FÅR MAN LETA EFTER!

« 2010-04-11 / 18:17:36 kategori: Allmänt »

Halloj! Asså, vilket väder! Underbart. Vi åkte till kusinerna i Estocolmo i förmiddags och kom nyss hem! Där firade vi min kusin som har fyllt år och åt pannkakstårta. Vi satt ute på altanen och njöt av den faktiskt rätt starka solen. Det är det bästa som finns♥ I morgon börjar allvaret igen, känns lite deppigt. Men, men jag får ju i alla fall inviga moppen för första gången i år typ, haha. Något positivt iaf! =)


Haha, man ser hur ojämn min lugg är här..men får hoppas på att man kan börja med snelugg till sommaren:) Vill iaf INTE klippa luggen kortare!

Men nu blir det mat! Är vrålhungrig. Många KRAMAR ♥

LÖÖÖÖRDAG

« 2010-04-10 / 15:31:52 kategori: Allmänt »

Jag kom nyss hem från stan med mamma. Vi cyklade dit och jag var helt slut när jag kom hem för det var motvind och min tröga cykel gjorde det inte direkt lättare. Så kinamaten satt fint när vi kom hem som vi hade köpt med oss. Vi handlade lite småsaker och köpte en present till en kusin och jag köpte en present till Ida. Fick med mig en söt topp från Gina också! Den hade en lång dragkedja på baksidan och jag tror den kan vara riktigt snygg till ett par jeansshorts i sommar och bruna ben. Längtar galet till sommaren!!!

Ikväll ska vi göra egen pizza, MUMS. Det är så himla gott! Ha en trevlig lördag ♥


Gick in på en sida och fick se de här telefonerna! Lite roligare än en gammal vanlig hemtelefon, eller hur?! :)

FREDAG ♥

« 2010-04-09 / 10:22:28 kategori: Allmänt »

God morgon!
Igår blev vi som sagt bara runt åtta stycken där vi hade festen då nästan inga kunde komma, haha. Men det blev kul ändå. Sen lite senare gick vi vidare till en annan fest med rätt mycket folk som låg nära och var där en stund innan vi blev hämtade. Jag kom väl hem runt midnatt, men hade så svårt att somna sedan. Man får som sagt ta konsekvenserna dagen efter.. Vaknade av att jag mådde väldigt illa och hade sån huvudvärk. Men jag får ta en ipren så blir det nog bra! ;-)


Idag ska jag och syrran verkligen STORSTÄDA överallt hemma. Då menar jag damma, tvätta fönstren(om det behövs), dammsuga, skura, rensa m.m.  Det kan nog ta flera timmar, så vi ska sätta igång snart. Vi tjänar extrapengar då, vilket är superbra och det behövs städas här, haha. Sen blir det en hemmakväll med familjen tror jag =) Hoppas att ni får en rolig fredag ♥

Använde min nya klänning från Monki igår, fast jag sydde upp den en aning då den var så lång

PS. Märkte när jag kom hem att jag hade ett armband mindre runt handleden..alltså måste mitt favvoarmband med peaceberlocker ha försvunnit igår.. Lite tråkigt, men det kunde ju ha varit värre.