PURPLE

« 2010-03-31 / 17:03:11 kategori: Allmänt »

Hemma från skolan nu! SKÖNT. För det var sista dagen i skolan idag, så nu har jag påsklov! Hurra för det, haha. I morgon bär vi faktiskt av till landet för kanske sista gången..Vi blir där torsdag till söndag. Känns som att det var åratal sedan vi var där..det var nog i höstas eller i somras sist. Vad tiden går fort, men när man bor i hus blir det en helt annan sak. Då saknar man inte att få komma ut i det fria och bara ta det lugnt på landet lika mycket som när vi bodde i lägenhet. Men så många underbara minnen jag har därifrån. ♥

Idag var nog första gången som jag var klädd i sån där riktigt LILA färg, ni vet. Bjuder på dessa tre bilder!


Nu ska jag börja packa lite inför landet. Det ska bara packas ner myskläder och böcker. Haha, det blir för första gången på länge en lugn påsk med familjen och älskade farmor och hennes lilla vovsing♥. Jag hinner med ett inlägg innan det är dags att åka iväg imorgonbitti också! Vi åker tidigt för att inte behöva sitta i köer.
Take care ♥

HEMMA FRÅN SIMHALLEN ♥

« 2010-03-30 / 19:14:57 kategori: Allmänt »

Jag och la familia kom nyss hem från badhuset! Jag är vääldigt skrynglig nu på händer och fötter efter några timmars bad, hehe. Men det var jätteskönt, 20 längder simmade jag! ..Sen fick jag håll, så då gav jag upp. Min mage kurrar som bara den nu, så det är bäst att jag äter middag nu!

Hoppas att ni haft en riktigt bra tisdag! Min tisdag har ändå varit rätt skön och efter middagen ska jag läsa nya veckorevyn som kom hem till oss idag och sedan fortsätta läsa i min bok. Det kallar jag en BRA tisdag.
Pussar från mig♥

Lite bråttom innan skolan..som ni ser.. :P


Bilder från idag med luggen framme, haha är så ovan fortfarande... ♥

MÅNDAGAR ÄR ALLTID SEGA - SPECIELLT NÄR MAN STÄLLT FRAM KLOCKAN EN TIMME..

« 2010-03-29 / 19:40:19 kategori: Allmänt »

Åt nyss middag och tänkte slänga in ett inlägg snabbt innan jag ska se på ett program! Oj, nu börjar det visst såg jag. Men hur som helst, hoppas att ni haft en riktigt bra måndag. Själv var jag jättetrött imorse och orkade knappt ta mig upp. Jag fick i mig lite laktos idag och det kändes vill jag säga. I flera timmar hade jag så ont i magen att jag knappt kunde röra mig. Kändes som att blindtarmen skulle explodera, haha nej med värken gick över senare när jag tog det lugnt i alla fall. 
KRAM PÅ ER♥
 
Några snabba bilder från dagen. Mina mobilbilder blir aldrig bra, haha. =P

SÖNDAGSÅNGEST

« 2010-03-28 / 19:06:01 kategori: Allmänt »

Idag har det faktiskt varit en rätt bra söndag. Jag har gjort klart en liten svenskauppsats som jag hade missat när vi var i Hassela, cyklat för att få lite frisk luft och gjort rent moppen som har stått i garaget hela vintern. Jag fick inte igång den, så jag hoppas att pappa kan fixa det när han kommer hem! För snart blir det moppen till skolan igen.

Vet inte vad jag babblar om, men hur som helst, släckte ni också lamporna igår halv nio? Jag och syrran var hemma själva då familjen var borta över helgen, så vi släckte överallt och stängde även av teven och tände en massa ljus. ♥ Det var mysigt, men efter den timmen sattes teven på igen och vi tände några lampor. Då insåg jag hur beroende man var av el, haha. Varför måste helgerna alltid gå så fort? Tur att det är påsklov snart i alla fall! Ha en skön söndag. ♥

För två glas behöver du:
♥ 1 dl kolsyrat vatten
♥ Ca. 5 isbitar
♥ 4 msk apelsinjuice
♥ 1 msk pressad lime
♥ 350 g frysta bär(björnbär, blåbär, hallon, jordbubb) jag hade jordgubbar denna gång!

Mixa allt! Tillsätt vanlig juice om den blir för tjock..den ska ju bli slät! C-vitaminrik, somrig och frisk är den =)

Hittade en bild jag tog när vintern precis hade börjat. Då var jag få glad och förväntansfull över att det var jul snart..Älskar julen. Men nej, nu ska det bli vår! =)

DAGS FÖR EN LITEN BILDBOMB MED GAMLA BILDER

« 2010-03-27 / 14:55:09 kategori: Allmänt »

Jag har rensat garderoben under morgonen och åt nyss lunch. Jag råkade visst sitta lite för länge framför datan, för jag är inte klar med rensningen! Men tänkte bjuda idag på lite gamla och fina minnen från flera år tillbaka♥
Juli 2005: Jag och syrran paddlar trampbåt i Kreta för att hitta stora sköldpaddor i vattnet..men nej, inte en enda sköldpadda hittade vi!

Sommaren 2005: Gud så roliga minnen jag har från alla somrar på landet! Alla kvällsdopp, mina födelsedagar där med kompisarna och familjen, våra konstiga utmaningar när vi hoppade trampolin, våra picknickar, vi som påskkärringar, när vi byggde lådbil, tog potatis på kvällen från grannens potatisodlig(förlåt!) och mycket mer.
Haha, så typiskt Malene och Idun att göra konstiga miner på kortet, hehe.

På bilden från vänster: Syrrorna Leia och Melina. Xenea, Malene, Idun, Jag(Fanny) och Elina.


Kreta 05(06): Haha, den bilden är så skön på Leia.

Har ingen aning om NÄR det här var, men några somrar sedan i alla fall. Fr. vänster. Jag, pappa och Melina

Haha, Leia var verkligen galen i oboy i hennes nappflaska för några år sen! Hon håller i en flaska på typ varje kort när hon var liten.

KRETA 05/06: Kommer fortfarande ihåg när bilden togs under solnedgången när vi åt på en restaurang vid vattnet. Var så sjukt härligt.

På bilden från vänster: Jag, Melina, mamma och till sist Leia.



Nu ska jag fortsätta här och sen måla naglarna! Jag och syrran tar det lugnt idag och jag ska se om filmen "Allt för min syster" finns att hyra. Ha en bra lördag ♥

IDAG GJORDE JAG OCH FRIDA DET. VI KLIPPTE LUGG!!! NEJ JAG ÄR INTE NÖJD JUST NU MED RESULTATET!

« 2010-03-26 / 18:09:05 kategori: Allmänt »

Jag sa ju igår att jag skulle utföra ett löfte idag som jag hade med en kompis. Och trots att det var fullt på alla frisörsalonger som fanns, hittade vi till slut en som kunde klippa LUGG på oss. Både jag och Frida var trötta på vårt hår och ville göra något nytt. Jag var först på tur. När jag äntligen fick titta på mig i spegeln var jag såå nära på att börja gråta. Vad hade jag gjort? När jag kom hem var jag jätteledsen och arg på mig själv som var så ivrig.

Men nu känns det bättre! Jag är fortfarande OVAN med mig själv med lugg, men jag hoppas att det känns bättre snart, annars får jag ha luggen uppsatt hela våren helt enkelt. Men jag tycker att vi var MODIGA som gjorde det. Sist jag hade lugg var när jag var 5 år, så snart 12 år sen! ..Ganska länge sen.


Men nu är det ju äntligen fredag och jag har ju längtat så mycket efter just det här tillfället, så nu ska jag inte deppa mer! Eftersom pappa är i Sälen över helgen, blir det en tjejkväll hemma idag med film och tacos. Mys.

Önskar er alla en riktigt underbar fredag! Ƹ̵̡Ӝ̵̨♥

Ska nog ta lite frisk luft nu!

« 2010-03-25 / 18:40:20 kategori: Allmänt »

Här sitter jag och ska försöka att plugga lite, men det går ingen vidare! Mamma har ljusparty här och jag känner mig rastlös. Tror att jag ska ta en promenad med lillsyrran för att få lite frisk luft. I morgon är det fredag, UNDERBART! Och jag & en kompis har ett löfte vi ska utföra i morgon efter skolan. Det kan bli jättefint, eller inte alls som tänkt. Men det får jag se! :)

Jag antar att denna sida är rätt så ny! De har en hel del riktigt sött nu till våren! Älskar speciellt den randiga tröjan med de snygga detaljerna på ryggen och mysdresserna som finns i ALLA möjliga färgglada färger! =)

Med det önskar jag er en riktigt trevlig kväll denna torsdagskväll! <3

HELDAG I NORRKÖPING

« 2010-03-24 / 16:37:36 kategori: Allmänt »

Nu är jag hemma efter att ha varit i Norrköping med Fridie och Lelle! Vi käkade lite gott, tittade i butiker och vi alla fick med oss lite smått och gott därifrån:) Vi fick passa på att gå till butiker som Monki och New Yorker som tyvärr inte finns här... Klänningen från Monki var nog det bästa köpet! =)



Suddiga mobilbilder blev det som ni ser! ..

Hoppas att även ni har haft en kanononsdag! Nu är det storstädning som gäller. Puss och hej Ƹ̵̡Ӝ̵̨♥

NY FISK

« 2010-03-23 / 16:52:36 kategori: Allmänt »

Kom hem för en stund sen i spöregnet! Usch, nu kan det räcka med höstkänslan och börja blomma tycker jag. Oj, två rådjur är utanför mitt fönster ser jag nu! Kul att de hälsar på då. Sitter med en skål spagetti med köttfärssås här, var så himla hungrig när jag kom hem!

Jag fick en ny kampfisk av Frida idag förresten då jag gav henne ett par gamla converse som var för små för mig. Är så glad för min lilla firre. Men denna gång ska jag vara rädd om fisken så den inte dör efter en vecka..!

En blöt Fanny just nu

Nej, nu måste jag göra en filmrecension här! Ha en fortsatt kul tisdag ♥

VILL HA VÅR NU!

« 2010-03-22 / 19:29:27 kategori: Allmänt »

Frida åkte hem för en stund sen efter att ha varit här ett tag. Det blev mest lite prat och chokladätande haha. Hon blev såå sugen på att köpa en dvärghamster efter att ha sett min lilla pluttinutti, Nikita! Så vi får se om även hon köper en liten dvärghamster hon med. De är ju väldigt lättsamma djur som man inte hinner tröttna på om man säger så. 1-2 år blir dem ju bara i jämförelse med ett marsvin eller en kanin som blir flera år gamla!


Marken blir alltmer bar av alla snö som smälter bort nu och det känns så underbart! Men ändå är det så konstigt att det ena dagen kan komma snö och vara under noll grader, medan andra dagen kan vara solig och varm. Men jag har nog aldrig längtat efter våren så mycket som jag gör nu!

Men nu blir det "Halv åtta hos mig" =) Puss på er!  ♥

SLAPPARSÖNDAG

« 2010-03-21 / 14:50:10 kategori: Allmänt »

Så, nu är jag hemma igen efter en dag i stockholm hos farmor. Det var riktigt kul att träffa henna och lilla Bella. Även kussen kom dit senare som sagt:) Vi åt thaimat, handlade, såg på film och tog det rätt lugnt igår. Jag var så trött hela dagen och hade så ont i huvudet, men det gick över lite senare!

Idag blir det verkligen en slappsöndag framför en bra film. Men nu är jag så hungrig så jag ska ta något att äta!
Have a nice sunday ♥

Haha, lyckades få med Leia och Bella på bild. Bella kände sig nog lite cool i sina brillor och hårband ;)

HELG

« 2010-03-20 / 09:55:07 kategori: Allmänt »

Igår efter skolan så åkte jag och Linnea hem till mig för att fixa oss lite och slå in presenten till Linda innan festen. Fastän vi hade gott om tid på oss, började vi fixa i ordning oss lite senare än tänkt och vi blev jättestressade och hann inte att äta något innan vi skulle åka för att inte missa bussen. Men som tur var, så fanns det lite mat i lokalen! Kvällen var rolig och jag tog bussen som gick halv ett och åkte sedan taxi en bit hem. Jag var hemma runt halv två och var rätt trött.

Men idag ska jag åka till farmor med lillsyrran och sova kvar där en natt! Michaela kommer även dit=) Så nu måste jag skynda mig! Ha en toppenhelg ♥


Jag och Linnea hann ta jättesnabba bilder som ni ser, hehe. =)

HEMMA FRÅN UTVECKLINGSSAMTALET

« 2010-03-18 / 18:29:38 kategori: Allmänt »

Jag kom precis hem från utvecklingssamtalet! Det är skönt att ha det gjort och det gick bara bra(som tur var:)
Jag är väldigt trött som vanligt efter den här veckan, så jag ska ta en dusch och bara slappa lite nu med en kopp te. I morgon efter skolan åker vi till Linda och fixar i ordning oss lite inför festen senare! =)

Lite blandade bilder kommer här♥

Gud vad man var liten där! Kommer så väl ihåg den skolavslutningen när jag och familjen åkte till Grönan som vi gjorde varje skolavslutning. Farmor hade lockat mitt hår och jag hade på mig en rosa kjol och ett linne som jag tyckte var jättefint då, haha.

Jag och Estelle för några veckor sen, haha

Melina och jag för några månader sen! Kommer aldrig glömma den helgen när vi var i Stockholm, blev sminkade och fotade i en studio, åt god mat på hotellet, såg på Avatar på kvällen och bara hade det underbart hela familjen(utan minstingen)!

Det var lite från mig! Nu ska jag börja packa lite! Puss&kram ♥

DAGS FÖR FILMEN "2010" OCH BAD

« 2010-03-17 / 17:18:27 kategori: Allmänt »

Hej! Det blev stan en stund efter skolan med några vänner. Vi köpte bla en present till Linda som ska ha födelsedagsfest på fredag:) Nu ska jag faktiskt ta ett bad och se på "2010" med pappa och syrran.

Ha det super nu ♥ 


TRÖTT

« 2010-03-16 / 16:08:35 kategori: Allmänt »

Den här dagen har verkligen varit kämpig. Vi skulle laga lunch till skolan idag och det var rätt stressigt! Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt, kort inlägg! Men jag behöver vila och ta det lugnt nu känner jag.
Ha en bra dag ♥

Vinterjackan slapp åka på idag! Riktigt sköönt =)