I MORGON ÄR DET FÖRSTA DECEMBER :)

« 2009-11-30 / 16:55:52 kategori: Allmänt »

Hej! :) Kände mig inte så bra idag så var hemma! Har för det mesta bara slappat och tagit det lugnt idag. Hoppas att ni har haft en BRA start på veckan! Shit, jag såg att det är första December i morgon, det är inte klokt! Så lillsyrran Leia kom och gav en liten chokladkalender till mig♥. Som sagt så har jag inte så  många bilder att bjuda på, men här är lite julbelysning som vi har pyntat på tomten häromdan. Haha, skylten "Tomten STOP stanna Här" är lite kul! Haha, Leia sitter bredvid mig och tjatar om hur mycket hon längtar till imorgon och "tomtenissarna" som hon hoppas ska komma till henne inatt och ge någon present i strumpan. Kommer ihåg när man själv var lika liten och tyckte att det var SÅÅÅ kul och spännande med de där snälla nissarna som kom och gav något varje dag haha! =)


Men nu ska jag göra lite annat! Ha det BÄST! ♥ :)

Ps. Det enda som saknas i morgon för att det ska kännas som första December är snö! Håller tummarna på att det kommer komma lite, lite snö i alla fall till julafton! Hoppas, hoppas!

FÖRSTA ADVENT

« 2009-11-29 / 18:32:03 kategori: Allmänt »

Känns konstigt att det är Första advent idag! :) Kom hem för en stund sen efter att ha varit med farmor inne i stan en stund och tittat lite efter julklappar. Jag har känt mig så konstig, blir yr i huvudet lite då och då, får ont i kroppen och blir helt slut i hela kroppen. Strange. Så tyvärr orkar jag inte skriva så mycket idag, men hoppas att ni har haft en härlig och skön söndag och första advent bästa läsare! Pussar från mig ♥

Lite bilder från vår advent haha, blev ännu mer lussebullar! :)

Ikväll kl. 21.00 blir det nog "Mitt stora feta grekiska bröllop" som kommer på fyran! Men nu måste jag gå ut till de andra för vi är barnvakt till några andra barn då deras och våra föräldrar är på bio! Men vi hörs ♥

♥ L Ö R D A G ♥

« 2009-11-28 / 19:40:44 kategori: Allmänt »

Då har man ätit lite middag och sitter med lilla Leia och tänkte spela något spel snart haha. Som sagt är farmor och lilla Bella här och vi har varit i stan en sväng idag och jag och Melina handlade vår första julklapp! Ikväll blir det bara mys hemma. Som ni säkert ser så har min header kommit tillbaka nu hehe. Önskar er alla en underbar lördagskväll! ♥

Lite bilder från dagen, inte så roliga kanske, men alltid något ;)


Vi köpte färg och farmor hjälpte till att färga Melinas hår. Blev stor skillnad tycker jag :) Ser mer levande och roligare ut!

Blir så mysigt och juligt med julstjärnor i fönstrena! Min julstjärna är den första hihi :)

Men nu ska jag stänga igen datan! Ska se om det kommer något kul på tv ikväll! Någon som vet vad som kommer ikväll? :) ♥

VECKANS BÄSTA DAG ÄR HÄR !

« 2009-11-27 / 16:29:59 kategori: Allmänt »

Jippi, nu är det äntligen fredag! UNDERBART! Hoppas att ni mår bra, själv har jag gått och blivit förkyld men annars är det toppen. Snart kommer farmor och hennes lilla vovsing hit och blir här hela helgen :) Har inte så där jättemycket mer att skriva än att säga att jag är så glad över att det är helg! Därför får de bli lite "Dagens..." brukar göra så ibland när jag har tid och lust haha! HAVE A  WONDERFUL WEEKEND!

Bara för att inte glömma bort så skriver jag några ärenden jag måste göra i helgen:
 - Ta ett foto hos "Expert" som jag ska ha till mitt nya EU-körkort(måste vara vit bakgrund, de är så hårda med de)
- Börja julhandla!
- Maila eller ringa hemsidan med piercingar om varför min och syrrans navelpiercingar inte har kommit på över en vecka..
Mer än så har jag inte planerat! ♥




Till middag blir det tacos, MUMS. Blir det tacos för er ikväll också? :) Haha, har nog blivit den klassiska fredagsmiddagen!
♥PUSSAR♥

KANKSKE LITE TIDIGT?!.. TÄNKER NI, MEN INGEN HAR VÄL SAGT ATT MAN MÅSTE BAKA LUSSEBULLAR I DECEMBER? ;)

« 2009-11-26 / 20:01:08 kategori: Allmänt »

Nu är jag stockmätt, jag menar verkligen det, MÄTT! ..Efter att ha ätit massvis med lussebullar, eller lussekatter kanske man ska säga!? :) Var väldigt länge sen som jag riktigt längtat efter att få äta något som lussebullar!

Det började med att jag kom hem från skolan vid halv fyra-tiden och kände mig sugen på att baka
 något. Och det var då som jag kom på att jag länge hade längtat efter att baka lussebullar, men inte haft orken. Så jag tog moppen i det jättemörka Nyköping och köpte saffran, mjöl, jäst, mjölk och allt som behövdes! Var nog de godaste jag har bakat på länge! HAR NI OCKSÅ HUNNIT BAKA LUSSEKATTER ÄN? Eller är jag kanske bland de första.. ♥

..Men ska det vara gott, så får det väl kosta lite, men har nog aldrig köpt så dyr saffran förut! Odligen av saffran verkar inte vara så stor i år!

Här kommer typ världens största lussebullar, haha! Nej, men de blev bara lite, lite större än vad vi hade tänkt ;)



Men nu ska jag(som vanligt göra något=) göra lite matte, eller i alla fall försöka och sen se på tv och göra en kopp te! I morgon är det FREDAG! YEEEES. Puss ♥♥♥

VARM OBOY

« 2009-11-25 / 16:39:08 kategori: Allmänt »

Så, då har jag gjort varm oboy som jag har varit sugen på hela dan. Mums. Kan vara så himla gott i höstmörkret! ♥ Tänkte lägga mig i sängen och se på någon film när jag kom på att fiskeprovet och engelskauppgiften skulle vara klar till i morgon. Så typiskt! Hoppas att er dag har varit Great ;)



Spanade in lite filmer som verkar vara bra. Vissa som ligger på biotoppen, alltså som inte har kommit ut på film än och andra som är lite äldre. Te.x. Min bäste väns bröllop är en film som jag har velat se såå länge, men som har varit så svår att få tag i. Den har varken gått att hyra eller köpa.. Så det är tråkigt, men hoppas att jag kan se den någon gång :) Egentligen är inte jag så där jättemycket för film, men om det väl är någon som jag tycker verkar vara bra och i min smak kan det vara supermysigt att se på film! Har ni någon film ni rekommenderar? Det behöver inte bara vara komedier haha. Men nu måste jag komma igång med att plugga och dricka min oboy innan den blir för kall ♥ KRAMAR ♥

IDAG HAR JAG HUNNIT ...

« 2009-11-24 / 19:08:30 kategori: Allmänt »

..Skicka in ett nytt kort på mig för att få ett nytt moppekörkort
..Plugga lite, lite, lite matte
.. Julpynta, eller snarare mamma och pappa. Blev så himla mysigt!

..Gå till vårdcentralen

..Har man gått för långt med nageltrång brukar vårdcentralen vara det bästa alternativet! Denna gång blev det ingen penicillin, tur det! :)
..Spana in lite saker till önskelistan, det är ju faktiskt bara 1 MÅNAD kvar till julafton ! 

.. Titta på tv och film !

Annars har jag precis ätit spagetti och köttfärssås! Supergott! Ville bara säga att ni nog får vara förberedda på att vänta ett tag tills min nya header dyker upp! Ebba som hjälper mig med bloggdesignen hjälper mig när hon har tid och lust;) Visst längtar man tills den är klar, men det är bara att vänta. Ta hand om er nu!



SEG MÅNDAG !

« 2009-11-23 / 18:30:48 kategori: Allmänt »



..Att få vakna upp till ljud av syrsor och solens strålar som skiner genom gardinerna. Till värmen. Strand, bad och sol...Det är något man ofta kan gå och drömma om! I alla fall jag :) Usch, November är nog den tråkigaste månaden på hela året. Det är mörkt dygnet runt, kallt, blåsigt & regnigt. Men jag ska inte vara så negativ, det är ju faktiskt jul snart, och bara den tanken gör ju att man blir genast glad igen! :)

New Moon var förresten riktigt bra! Jag väntar fortfarande på min header som jag hoppas blir klar snart! Min blogg känns så hemsk tråkig utan header, det gör ju hela bloggen så personlig och rolig!
Nu ska jag äta lite middag! Önskar er en fortsatt mysig måndag!


PEPPARKAKSHUS & BIO

« 2009-11-22 / 16:32:24 kategori: Allmänt »

Hej! Hoppas att er helg har varit bra :-)

Gårdagen spenderades med Ida, Johanna och Melina! Vi gick in till stan, åt lunch tillsammans, badade och pratade! Kul var det :) Idag har det varit pyssel och lite bak hemma hos oss. Julpyssel och julbak är ju det bästa som finns haha. Ikväll ska jag och syrran gå och se "New Moon", tror den kan vara riktigt bra!

I flera dagar har jag haft ont i tån, och nu har det blivit en infektion i den. Det gör såå ont och jag har provat att sticka in en nål, men jag tror att jag har väntat för länge så det gör för ont. Så det är bäst att jag går till Vårdcentralen. Får boka tid till i morgon. Precis så här hade jag efter att jag hade varit i Thailand i Mars i år och då fick jag penicilin. Blir nog så denna gång också..

Men nu ska jag göra i ordning mig till bion och baka lite pepparkakor :) Ha en mysig söndag! ♥




Visst ser de goda ut ?! ♥

B O W L I N G

« 2009-11-20 / 20:23:19 kategori: Allmänt »

Hejsan på er!
Nu är jag hemma efter att ha varit i stan och käkat pizza och sedan bowlat med tjejerna :) Innan bowlingen gick jag med mamma och syrran för att ta Gardasilsprutan och den var faktiskt inte så farlig som jag hade trott :) Har aldrig varit på discobowling förut, men det var riktigt kul! Jag kom sist, men vad gör det! Nu ska jag se på idol. Bjuder på lite bilder! Ha en riktigt mysig och trevlig kväll! ♥

Våra snygga bowlingskor haha ♥


Linnea

Frida

Linda

..Och jag - förloraren haha :)

Imorgon blir det en sväng till stan med syrran, Ida och Johanna och sedan ett dopp i bubbelpoolen :) Headern ska jag fixa i helgen! Puss.

KVÄLLEN MÅSTE SPENDERAS MED PLUGG !

« 2009-11-19 / 19:27:06 kategori: Allmänt »

Go kväll! Hoppas att allt är bra med er! Nu mitt i pluggandet inför ett prov imorgon kan jag uppdatera lite! Dagen har som sagt rullat på och självklart är man tröttare än tröttast. Därför kommer helgen så himla lägligt! :)

Vad ska ni göra i helgen? ♥♥

Det är så himla mysigt med en massa ljus nu på de mörka kvällarna tycker jag ♥

YES. Imorgon är det fredag - alltså godis och idol som gäller!
...Fast jag får se om jag hinner se på idol, för efter skolan ska jag och tre kompisar discobowla och äta middag på någon restaurang. Ska bli jättemysigt♥ Men innan dess ska jag och syrran ta första sprutan Gardasil. Jag som verkligen AVSKYR sprutor..

Förresten, min header kommer snart! Jag ska göra om den, för hon som fixar min bloggdesign hade råkat radera den.. Men ska bli kul att få en ny. Det hinner jag att välja till helgen =)

- Men nu måste jag verkligen plugga på himla Mikroorganismer om jag ens ska kunna klara provet! Puss♥

OM MAN BARA HADE LITE PENGAR...

« 2009-11-18 / 17:17:39 kategori: Allmänt »

..Det skulle inte sitta fel! Efter att jag köpte min älskade systemkamera(Olympus E-410) har jag försökt att vara mer sparsam tills jul för att ha råd med alla julklappar. Men det har inte varit lätt.. Så ibland kunde man ju önska att man kunde få lite pengar, till kläder, nöjen och resa! Det är ju vad ALLA vill nu i denna mörka och urtråkiga årstid, åka bort till värmen! Eller vad säger ni? ♥

Dagen har förresten gått ganska segt idag! Innan jag tog bussen hem var jag, Frida och Linda i stan en stund och tog en fika =) Vad har ni gjort idag då? ♥

Hittade ytterligare en hel del ursnyggt från www.modekungen.se. Vissa saker var rätt dyra, men det finns en del fynd. Åh, vill bara ha haha :)

Men en sak får vi inte glömma! Egentligen om man tänker efter så har vi allt som är VÄRDEFULLT! Och det är GRATIS! Kärlek, familj & vänner! Det är ju det viktigate och det kostar ju inget. Istället är det inte värdefulla som saker, kläder m.m inte gratis, utan kostar en massa pengar. Och det är det som vi alla människor är beroende av. Visst, man måste ha pengar för att överleva idag, men jag tror att det finns fler än jag som faktiskt inte tänker på det och borde tänka på mer på det värdefulla. Familjen och vännerna! ♥

Men nu ska vi få gäster hit vilken sekund som helst och sen måste jag plugga lite. Pussar!




SPÅRLÖST !

« 2009-11-17 / 17:10:13 kategori: Allmänt »

..Det är så typiskt ! Nu verkar min header ha försvunnit och jag har inte en blekaste aning vad det beror på.. Grr, vad arg jag blir! Aja, jag ska se om det går att lösa, men nu har jag en liten fråga till er.

KAN NI SE MIN HEADER??? ♥


Idag hade jag inte så mycket intressanta bilder att bjuda på, men tänkte höra om ni ville gissa på vilken av sessa bilder på orkidén som inte är en riktigt blomma? :) Hehe, jag hade iaf svårt att skilja på dem! ♥

När jag kom hem från skolan tog jag upp familjens lilla hamster. Hon fick vara i en liten vagn lillsyrran hade, och det gillade hon faktiskt, iaf ett tag hihi. Ser för roligt ut!

Med detta önskar jag er en trevlig kväll! Vad ska ni hitta på ikväll då?
Blir det som min kanske - käka, vara hemma och kanske kika lite på tv/plugga.. =)
PUSS ♥

Spanar in lite kläder jag önskar mig i julklapp... :)

« 2009-11-16 / 20:46:25 kategori: Allmänt »

Idag får det faktiskt bli två inlägg! Jag har haft mycket tid till bloggen idag, så då är det självklart att jag kan bjuda på ytterliggare ett inlägg. En snygg nyårsklänning vore inte dumt att ha! Klänningar är verkligen något jag är galen i och har alltid varit! Leggings har nu på senare tid också blivit något jag älskar! Här kommer några av de som jag tycker är riktigt snygga.

Ha en fortsatt mysig kväll ♥


Dessa klänningar föll mig i smaken! Ska man ha en snygg klänning får man nog räkna med runt det här priset, men jag ska kika vidare! Stylebystars.com har jag beställt klänningar från två gånger tidigare och de kan ha billiga priser till sjukt snygga klänningar! Så spana in den hemsidan ifall ni är intresserade!

Annars sitter jag med syrrorna och mamma nu framför "Ullared" och spanar in Jimmy Choos nya collektion på H&M. Det finns inte så mycket kvar, men det finns en väska som jag fastnade för! Ikväll blir det mitt och Melinas "favoritprogram" på kanal 5 kl. 22.30 Silence Library haha. Gud så vi skrattade förra gången. Vi hörs ♥

IDAG HAR JAG BLOGGAT I EXAKT ETT ÅR !!!

« 2009-11-16 / 17:12:00 kategori: Allmänt »

Hej bloggen !

För några dagar sen kom jag att tänka på att det var i November förra året som jag startade bloggen, min första och enda blogg. Sen såg jag att det var den 16:e som jag skrev mitt första inlägg. Alltså för ett år sen idag :)
Otroligt vad detta år har gått fort! Sen när jag slutar blogga så kommer jag ändå att ha kvar bloggen, för det är ju fortfarande kul att läsa ur gamla inlägg! Men som det ser ut nu så ska jag fortsätta att blogga och ser framemot att blogga om den kommande julen, julbak, julhandlingar och mycket annat.

Kvällen ska jag spendera hemma med familjen! ♥


Oj, nu hör jag glassbilen som är utanför vårt hus. Så nu ska vi handla glass. MUMS.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan! ♥BIG HUGS FROM ME♥