Ren otur..kan man ha ibland!

« 2009-09-06 / 18:47:33 kategori: Allmänt »

Snabb update, tisdag:
Jag har haft en sån otur nu i starten på veckan!! Jag har letat och letat efter mitt terminskort(busskort) som jag fick av skolan hela helgen och självklart visade det sig att det måste ha ramlat ur min jackficka i fredags.. Grr. Jag som brukar vara noga av mig! Snacka om otur! Men vad gör man när ingen har hittat det och varit snäll och lämnat in det till adressen som det står på mitt busskort.. Det enda alternativet är väl att införsskaffa ett nytt. Är så tråkigt att inte alla är pålitliga! Själv skulle jag ALDRIG behålla något värdefullt som jag hittade. Det var bara för en vecka sen som jag och mamma hittade en ganska ny mobil, Sony Ericson som låg på marken. Vi valde då att ta upp mobilen och ringa sista uppringda samtalet på mobilen. En dag efter kom en överlycklig medelålders kvinna och hämtade mobilen. Även om jag hade velat haft en sån mobil, skulle jag faktiskt aldrig behållt den. Det skulle kännas så fel! Och jag tycker att man ska tänka sig in i den andra personens situation också! För i mitt fall nu har jag bara önskat och önskat att busskortet hamnade i någon pålitlig hand. Tyvärr är inte den chansen så stor. Ingen skulle nog tacka nej till ett busskort värde 3000 kr. Men livet går vidare, tur är väl det!! Det kunde ha varit något så mycket värre. Ett litet busskort är ju en värdslig sak egentligen om man tänker efter. Det går alltid att lösas på något sätt. Men något jag kan lova nu är att jag har lärt mig av mitt misstag! Jag ska inte vara så slarvig som jag har varit ett tag nu i fortsättningen! Gör man inte misstag någon gång, lär man sig ju aldrig något nytt. Eller hur?


Oj, min snabba uppdatering kanske inte gick så där jättesnabbt nu om jag tänker efter! :) Men kände bara för att skriva av mig lite! Det är ju det som jag har min bloggdagbok till också! 
                                   
                                  
                                  
Annars har jag precis fått i mig en stor italiensk pasta och ska prova en av mammas urmumsiga chocolate cupcakes med chokladkräm till idol 2009 om några timmar tänkte jag! Det kan nog pigga upp mitt humör just nu kan jag garantera! :) Jag tror nog att jag blev på bättre humör redan nu. Toppen!

UPPDATERING FRÅN I SÖNDAGS:
(090905) Hej vänner! Här har det spöregnat i hela Nyköping sen vi kom hem! Rätt mysigt denna gång måste jag ändå säga. :) Jag kom precis hem innanför dörren efter att ha varit på landet! Känns så skönt att vara hemma. Det är ju så, "Borta bra men hemma bäst". Det är något speciellt med sitt egna rum och hem. Som sagt ska jag ta tag i att ändra min design nu, för har verkligen tröttnat på den jag har haft nu ett bra tag! Kul att ändra lite ibland :)
                                   
Eftersom jag hade lite brist på bilder, gick jag in på Picasa och mixade ihop lite bilder från den underbara sommaren 09! Tyvärr fick jag inte med alla bilder jag ville då det var något konstigt med Picasa på slutet. Jag som inte förstår mig på sånt! Men nu ska jag gå ner till lillsyrran och hitta på något tänkte jag. Hoppas att ni har haft en superkul helg! Självklart ska den alltid gå så snabbt! Vi ses! Love from me.

Ps. Ni har säkert redan sett det på reklam, men ville bara påminna er om att det är säsongsstart för Idol 2009 på Tisdag. KUL! Lite kul, för det verkar som att det bor en del från idolgänget här i lilla Nyköping. Jag och Melina har sett både Anna som var med i idol förra året och Daniel från förra idol-juryn! Lite kul sådär.
Sen tänkte jag också bara gratulera 16-åriga Sandra(som jag har följt genom bloggen ett tag nu) som nu har fått en jättesöt liten Angelica http://www.sandrajosefinlinder.blogg.se/. STORT grattis och lycka till! (:

         
Emma
    

Hej!

Det skulle vara jättesnällt om du ville rösta på mig här:

http://moquist.blogg.se/2009/september/tavlliiiiing-rosta.html

Hon har veckans blogg och jag är med, nummer 5 :)r


    
2009-09-06 @ 20:54:41           URL: http://rosaapantern.blogg.se/
         
Rebecca
    

Hej! Jag har en FRÅGESTUND just nu i bloggen så sväng gärna förbi och ställ några frågor!



Kram

/Rebecca


    
2009-09-07 @ 11:10:09           URL: http://beccibabe.blogg.se/
         
IISABEL
    

tack så jättemkt! :D

jag har vatt i skolan, fått klippa en hel del. Sen har jag bara tatt det lugnt :) själv ?


    
2009-09-07 @ 19:55:36           URL: http://onlyisabel.blogg.se/
         
ida
    

OJOJOJ! Vad gott det såg ut med choklad cupcakes !!!

Jag sitter bara och dreglar nu! Hahha :D



Synd det där med busskortet ! :( men som du sa så är det ju inte hela världen, men jag skulle också bli frustrerad. Och btw ! Vad fint du gjorde det där med sommarbilderna! ;)



PUSS <3333


    
2009-09-08 @ 21:57:24           URL: http://tahmatassu.blogg.se/
         
E M E L I E & L I S A - VÅRT LIV I EN LITEN 1:A!
    

tack så mkt! Din är jättefin den med, riktigt tjejig och söt :) Allt bra? Fira att det är lillördag ikv?!


    
2009-09-09 @ 16:22:38           URL: http://skeppargatan.blogg.se/
         
E M E L I E & L I S A - VÅRT LIV I EN LITEN 1:A!
    

sv; mysigt! vi ska ut på krogen och ha trevlig tjejmiddag innan, komemr bli videobloggar fårn kvällen om du vill se sen, haha :)


    
2009-09-09 @ 16:37:16           URL: http://skeppargatan.blogg.se/
         
Jag och fotbollsspelarn
    

Tack för din fina kommentar :)

mumsiga bilder.


    
2009-09-09 @ 19:02:51           URL: http://tgif.blogg.se/
         
micka
    

tack för kommentaren =) supersöt blogg du har! Cupcakes ser smarrigt värre ut :P Du råkar inte ha ett recept att skicka mig? Kanske jobbigt att skriva in i datorn iofs :S Men jag är bakfantast o de såg oemotståndliga ut! :D


    
2009-09-09 @ 19:05:30           URL: http://mickaskrypin.blogg.se/
         
H A I D I J A K O B S S O N
    

Hej! :) såg du idol idag ? ^^


    
2009-09-09 @ 20:54:39           URL: http://haaiidi.blogg.se/
         
Jonna Hansson
    

Godmorgon söt!

Usch då! kry kry!

ska tillbaka till doktorn idag. Hoppas de går bra nu! :/ kram


    
2009-09-11 @ 09:12:41           URL: http://jth.blogg.se/
         
Jonna Hansson
    

Hhi aa :)

Nu har ja skickat iväg mannen på kräfskiva så nu blir de mys o idol :=) Kram


    
2009-09-11 @ 18:33:31           URL: http://jth.blogg.se/
         
thehills & The City
    

hej!

jag har Sveriges bästa The Hills & The city blogg.

Tycker du om serierna så tycker jag du ska kika in i min blogg. Allt om serierna, cast medlemmarna, fashion, skvaller & en massa drama=)



ha en bra dag=)


    
2009-09-11 @ 19:37:31           URL: http://hillsandcity.blogg.se/
         
Caroline, LINA FRANKღ
    

Sov gott :)


    
2009-09-13 @ 02:28:08           URL: http://carolinefrank.blogg.se/
         
    
    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar: