Tisdag!

« 2009-03-31 / 17:24:46 kategori: Allmänt »

Jag var tvungen att ta en paus mitt i allt pluggande och visa er dagens bild! Det är ju alltid lika roligt med semesterbilder, så lite brist på bilder fick det bli lite bilder från imitten av Mars i år, tagna från Thailand som jag tidigare inte har visat er! Som sagt, där kände man sig som en riktig livsnjutare och levde som en kung i det varma, men nu är man tillbaka till verkligheten igen. Med plugg och skola. Fast påsken är här om några dagar bara! Vad ska ni göra på påsklovet? ;-)

Men idag var jag riktigt glad då solen tittade fram hela dagen och jag fick känslan av att våren faktiskt börjar närma sig nu! Så jag följde med familjen efter skolan på en liten promenad och invigde min vårjacka för i år! Kändes riktigt kul! ;-) Är ni också glada att vi äntligen börjar få lite värme hit till Sverige? (:

Nu måste jag tillbaka till engelskan igen och träna på glosor till det stora engelskaprovet imorgon! Hoppas att ni har haft en riktigt fin dag! Vi hörs! Kram F <3

PS! Ni undrar säkert när ni tittar på bilderna vad det är för något i den rosa hinken, men då kan jag berätta att det är en sjögurka, en fisk som lever på botten! Blev riktigt häpen när jag fick se den på havets botten, den ser ju liksom inte ut som en fisk kanske.. ;-) Men jag undvek att gå på den, för den var tydligen slemmig och hårig^^ ;D

Min nya design är färdig!

« 2009-03-30 / 17:32:41 kategori: Allmänt »
Kära vänner,

Hoppas att ni har haft en lika bra start på dagen som jag har haft idag! :) Det första jag fick skickat på min hotmail när jag kom hem, var min nya design som äntligen hade blivit färdig! Vad tycker ni? Var det lite skillnad från min gamla design? ;-)

Så nu när jag äntligen är lite uppspelt och vill inget annat hellre än att vara inne på datan och spana in lite bloggar, så måste jag tyvärr sätta mig in i plugget igen! Ibland måste man! Påsklovet är ju faktiskt här snart, så man får väl plugga lite extra hårt nu för att göra sig förtjänt senare när det är lov! Om fyra dagar! ;-) Känns overkligt. Det känns som att jag nyss kom hem från Thailand och nu är det lov som gäller igen! Men vem tackar nej till det?!

Vi hörs! Fortsätt att njuta av dagen! ;-) Puss på er!

PS! Jag hittade min gamla matlista sedan jag var 8-9 år gammal! Snacka om stavfel som, Spagethie med görtfersås! :) Jag var väl kanske inget proffs på att stava just då, men min handstil var väl rätt snygg för att vara ganska liten! (:

Ett litet roligt söndagstest..

« 2009-03-29 / 11:35:51 kategori: Allmänt »
Här kommer ett litet "framtidstest", så här gör du;
OBS! Fuska inte! ;-)

1. Sök på hårfärgen du har just nu
2. Välj ut den fjärde bilden
3. Lägg ut bilden på din blogg eller bilddagbok
4. Så ser du ut om sju år! ;-)


Hihi, jag om sju år? ;-) Hon är ju riktigt söt!
Vet inte riktigt om jag liknar Rachel McAdams? ^^ :)
..Fast en sak har vi gemensamt..., The notebook som hon spelar huvudrollen i, är en av mina absolut bästa filmer jag någonsin har sett! ..Och jag älskar henne som skådespelare! ;-)

För övrigt sitter jag förväntansfullt och väntar på min nya design som jag väntas få imorgon! :) Min design som jag har nu är jag så otroligt trött på! För 40 kronor har jag fått välja precis ALLT som jag har önskat till min design som hjälps av http://smyckaskrinet.blogg.se/ ! Den bloggen rekommenderar jag varmt till alla er som vill ha hjälp med bloggdesignen! ;-)

Nu tänkte jag och mamma gå till Ica maxi för att handla lite färskt bröd och överraska de andra sjusovarna här hemma och sedan väntas min kusin och moster komma hit! Vi hörs! Puss ;-)

Frisk och glad! ;-)

« 2009-03-28 / 09:28:59 kategori: Allmänt »
God morgon,

Igår kändes det som att jag sov bort hela dagen, men det fanns ju också en poäng i det, JAG HAR BLIVIT FRISK! ;-) Jag som var så orolig att jag skulle få tillbringa hela helgen i sängen. Jag räknade ut att min feberfrossa och värk i kroppen varade i en dag, vilket tyder på att det måste ha varit en 24 timmarsinfluensa! Så idag är planerna att vi ska på släktkalas till mina kusiner! ;-)

Jag och Melina hann titta på Let´s dance i bara någon timme tills vi båda somnade i soffan. Tråkigt nog så hann vi inte se klart på hela Let´s dancefinalen, men jag såg senare när vi vaknade igen vid midnatt när mina föräldrar kom hem, att Magnus tog hem segern, KuL! Förra året en boxare och detta år världens starkaste man! ;-)


Fredagskvällens snacks blev trots allt vår hemgjorda chokladmousse med hallon som vi alla kunde äta med tandställningarna! ;-)

Värk i kroppen och hängig

« 2009-03-26 / 20:19:37 kategori: Allmänt »
Hoppas att ni har haft en bra torsdag och inte har blivit smittade av influensan som pågår nu! Själv har jag haft ont i kroppen och känt mig febrig, så jag hoppas att det inte är något på G! :) Så idag lär det bli inget mer eller mindre för mig än att vila upp mig! ..Det sägs ju alltid hjälpa när man inte är sig lik! =)

..Så jag ger er en godnattkram nu istället! Sov så sött! <3

Pannkaksdagen..

« 2009-03-25 / 20:51:43 kategori: Allmänt »

..Fick det istället bli för oss idag då jag fortfarande har svårt att tugga med min tandställning, men det satt som en smäck det med! :) Elina var här idag och det var riktigt trevligt! Efter att ha följt med Elina till busshållsplatsen, fick jag syn på febriga Leia lsom låg i sin säng och såg på "skönheten och odjuret" på vår laptop med en flaska varm oboy! =) ..Det är nog bland det bästa hon vet, att bli ompysslad och mysa framför en film! ;)

Imorse när jag vaknade, fick jag se en hel del snö som förhoppningsvis försvinner snart för nu måste det bli grönt här snart och varmare, eller hur?! =)

Nu blir det lite bedövningssalva på mina sår i munnen efter den förbaskade tandställningen, och sen blir det familjemys! Dröm sött allihopa! <3 Godnattkramar från mig!

Vad gör man för att slippa tovigt och slitet hår? =)

« 2009-03-24 / 15:44:30 kategori: Allmänt »

Hoppas att ni har haft en bra tisdag! Själv biter jag ihop för att inte rent sagt DÖ av smärta! Mitt tandkött vägrar tydligen att acceptera tandställningen och gör att det bara skaver och är ömt i hela munnen! ..Men med lite värktabletter, soppa och mosad mat ska jag nog kunna stå ut i några dagar till fram till jag har vant mig med detta elände! :)

Nog om det, jag skulle precis borsta håret, när jag fick syn på värsta stora tovan i håret IGEN! Jag vet inte hur många gånger som jag borstar det här eländiga och slitiga håret om dagen! Jag använder balsam, men det verkar inte ge någon större effekt, så har någon några tips? :) Gör jag något fel eller använder jag fel balsam? Har ni samma problem som jag? :)Snälla, hjälp mig! Vore jättetacksam för svar!

Vi hörs! Kramar från Fanny! <3

Tandställning!

« 2009-03-23 / 15:57:02 kategori: Allmänt »

Kära bloggvänner,

Tänk, nu har jag tandställning! Känns lite konstigt och obehagligt till en början, men jag hoppas att jag vänjer mig. För er som inte har haft tandställning, så kan jag bara meddela att det känns som att man har tio hårda snusar som spänns i hela tandköttet! Inget att rekommendera! Har redan fått ont...Men jag måste ju se lite optimistiskt i det hela, jag kommer ju ha glädje av mina förhoppningsvis fina tänder hela livet ut! (:

Keldas tomatsoppa och yoggi är mina blivande "kompisar" de kommande dagarna innan jag kan tugga igen! ..Och äpplen, morötter och karameller måste jag tyvärr säda adjö till ett år framåt, tills dess att jag kan ta bort tandställningen ingen. So, let my new life begin! ;)

Hoppas att ni alla har haft en bra start på  den nya veckan! Puss på er! (:

Chokladmuffinssöndag! (:

« 2009-03-22 / 17:36:22 kategori: Allmänt »
Så, nu är chokladmuffinsen äntligen klara! :) Efter att ha suttit och gråtit till filmen "Skönheten och odjuret" med Leia hela förmiddagen, bestämde jag mig för att baka lite muffins av de ingredienser vi hade hemma till alla sjuklingar i familjen. Jag har hört att desserter uppskattas EXTRA mycket när man är sjuk, inte sant?! ;)



Denna gång gick jag inte efter grundreceptet, utan experementera lite själv! Resultatet blev jättebra tycker jag! :) Här kommer receptet för er som vågar sig på att prova "Fannys snabblagade chokladmuffins med chokladglasyr"! :)

Allt du behöver ha hemma i skafferiet är;

*2 ägg

*2 ½ dl socker

*2 tsk vaniljsocker

*1 krm salt

*4 msk kakao

*½ tsk bakpulver

*2 dl mjöl

*100 g smält smör


Gör så här;

*Börja med att sätta på ugnen på 200 grader. Placera ut 16 st bakformar i papper på en plåt.
*Smält matfettet i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron och låt svalna.
*Vispa ägg och socker med elvisp. Vispa ner vaniljsocker, salt, kakao, bakpulver. Tillsätt sist vetemjölet och det smälta matfettet. Vispa snabbt ihop till en jämn smet.
*Klicka ut smeten i bakformarna.

*Grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 10 minuter.

*Lägg en handduk över muffinsarna när de svalnat så blir de inte hårda.

Slutligen när muffinsarna har svalnat, smälter du några bitar mörk choklad/ljus choklad och placerar ut på muffinsarna. Riv gärna därefter på lite vit choklad över för att få pricken över i:t. Sedan är de klara för servering! OBS! Dina muffins är klara inom 20 minuter!

Hoppas att de smakar! ;)

Familjen sjuk!

« 2009-03-21 / 16:28:37 kategori: Allmänt »


Jag kom just hem efter att ha varit på närakuten då jag knappt har kunnat gå på grund av min lila och variga stortå! Typiskt mig, som väntar in i det sista, blev jag faktiskt rekommenderad av min moster att åka in till akuten idag och det visade sig att jag behövde antibiotika och linda in tån på direkten! Skulle inte jag märka resultat inom två dagar, skulle de göra en liten operation!

(För er som inte vet, har jag troligen gjort lite för många pedikylbehandlingar under Thailandsresan som har visat sig inte varit så bra gjorda!)

Jag är glad över att jag inte väntade att åka till närakuten, för då hade det troligen blivit tusen gånger värre! :) Både mamma och pappa har fått magsjukan, så jag har fått tagit hand om lilla Leia hela dagen idag, då Melina har varit med en kompis!

Trots allt, är jag glad över att jag har fått antibiotika nu och bara kan ta det lugnt och äntligen få titta på min nyinköpta film från Thailand, "Marley and me"! :)

Önskar er en riktigt bra lördag och"Robinssonkväll?!" ;) KRAM PÅ ER ALLA!

Otursfanny!

« 2009-03-20 / 19:58:05 kategori: Allmänt »
Happy fredag är äntligen här!! Känns riktigt skönt! För en stund sedan kom syrran Melina och hennes kompis hem hit då de ska sova här i natt! Vi ska även vara barnvakt åt lillplutten Leia då föräldrarna är ute med några vänner :)

Jag tror nog att jag har gjort ett litet misstag när det gäller alla dessa olika pedikyrbehandlingar som jag gjorde i Thailand... Allt ledde till att jag fick en infekterad och varig storttå!


Aj aj aj! Jag är ingen person som brukar klaga, men nu måste jag nog erkänna att jag har haft riktigt ont i min infekterade och variga tå som började att svullna upp och bli lila igår! Jag har knappt kunnat gå på två dagar.. Blir det inte bättre, får det nog bli en sväng till närakuten i helgen! :)


..För att pigga upp humöret lite, gick jag och mamma och köpte ett par gråa jeansleggings till mig efter att jag hade slutat skolan som jag har längtat efter att köpa sedan jag kom hem från Thailand! 249 krkostade dem och är från Veromoda! :)
OBS! Ber om ursäkt för röran i bakgrunden av bilderna, men mitt rum är inte i det bästa skicket just nu! (:

Nog om det, nu börjar Let´s dance om vilken minut som helst och det vill vi inte missa då vi inte har sett det på tre hela veckor då vi har varit i Thailand! Ska bli riktigt kul! Jag hejar fortfarande nog på Morgan, haha! Önskar er en riktigt härlig fredagskväll! Själva ska vi ta fram dippen och chipsen och sätta oss i tv-soffan!

//Puss på er!

En tyst minut!

« 2009-03-18 / 17:06:29 kategori: Allmänt »
                        Tänk vad lite man kan veta! Att det kan inträffa så snabbt och oväntat!     
                        
                              (Som bild fick det bli en sorgsen solnedgång tagen från Thailand)

För en stund sedan ringde farmor och jag fick reda på att en närstående(som ingår i min farmors systers familj) fick hjärnblödning igår och idag skulle respiratorn stängas av då det inte finns någon chans för henne att överleva. Hon blev 46 år och kvar lämnade hon sin familj, släkt och vänner och främst hennes 16-åriga dotter Engla! Varför måste det finnas sjukdomar i vår värld?! De gör ju absolut INGEN nytta!

Så idag får vi tänka lite extra på alla ledsna runt omkring henne som lämnas kvar.

Det var just i detta ögonblick som jag insåg hur viktigt det egentligen är att ta vara på dagen! Vi ska vara glada för att vi är friska och inte sura och tjafsa för småsaker. Lev livet för varje minut! Glöm inte det! :)

//Kramar från en chockad Fanny

Dag 9-21 - Följ med oss på vår resa till Phi Phi Island, Koh Lanta och Krabi!

« 2009-03-16 / 15:09:46 kategori: Allmänt »
HEJSAN MINA KÄRA VÄNNER!!

Nu är vi tillbaka till Sverige! :) Vi kom hem tidigt imorse efter en lång flygtur! :) Vad jag har saknat er och förlåt för min dåliga uppdatering de senaste två veckorna i Thailand! Det var svårare än vad jag hade trott att få tag på någon dator när vi reste runt på öarna där det inte var lika bra mottagning och där dataavgifterna var riktigt höga! Jag hoppas att ni kan förlåta mig, men som en tröst får ni se en massa bilder från den sista tiden i Thailand :)

 PHI PHI ISLAND - dag 9-13

Från Phuket tog vi en 2-timmars lång färja till Phi Phi Island! På vägen fick vi se  vackra berg och klippor :)


På Phi Phi Don var vattnet helt ljustblått med hur mycket olika fiskar som helst! :)
Första kvällen i Phi Phi Don :)


Trötta som vi var efter resan, fick det bli lite "roomservice" då vi beställde friterad banan med glass, grädde och chokladsås! :) Mamma och pappa satte på sig morgonrockarna direkt, haha! Här sitter vi i vår bungalow :)


Första doppet i havet! :) Leia satte på sig cyklopen direkt för att titta ner på alla fiskar (; På bilden fr. höger; jag, Melina, pappa och Leia :)


Så här såg våra bungalows ut!! Vi hyrde två bungalows som låg högst upp! :) Det var hur mycket trappor som helst för att komma upp till våra bungalows, men det var det värt för vi hade en runderbar utsikt över havet (;


Här är en bild på utsikten tagen från vår bungalow :) Vi satt på altanen varje kväll klockan 18.30 för att bara njuta och se på solnedgången!


Hej då! En farvälbild från Phi Phi Island på oss systrar! Nu fortsätter vi färden till Koh Lanta! :)
 
KOH LANTA - dag 13 till 17
Vi checkade in på ett hotell som hette " Relax Bay" där vi bodde i en familjebongalow som låg mitt i djungeln där det fanns ett och annat djur :) Det var verkligen ett relax hotell, för här låg alla antingen i hängmattorna och läste en bok eller i poolen! :)


Det första Leia gjorde på Koh Lanta, var att träffa en ny lekkamrat, Madeleif :) Trots att hon pratade holländska och Leia svenska, hade de riktigt roligt tillsammans! Här ligger de i hängmattan vid havet, medan vi andra dricker drinkar och njuter av solnedgången :)


Då det fanns en hel del vassa och stora stenar i vattnet som låg vid vårt hotell, hyrde vi en bil och åkte till en annan beach där vågorna var hur höga som helst! :) Både mammas solglasögon och min hårklämma sköljdes med vågorna!!


Där träffade även Leia ännu en thailändsk kompis som var barn till ett urgulligt thailändskt par som hade en restaurang som vi åt lunch på varje dag!


Som ni ser, så sögs man ut med vattnet då vågorna var så otroligt stora och höga! Här är en av de mindre vågorna där vi försökte att surfa! Jag måste nog säga att jag inte riktigt är någon surfare heller då jag två gånger åkte rakt under vattnet med surfbrädan och sköljdes ner till botten med vågorna! Jag kan inte riktigt den där rätta tekniken! Så jag höll mest hus längre ut för att inte bli överskjöld!


En dag åkte vi även ut på en utflykt då vi med långtailbåt åkte längs floden för att se på vilda apor i djungeln! De var riktigt tama och vi matade dem med bananer och ananas :)


På vägen fick vi även klappa några tigerhajar som några odlade! Den här tigerhajen var inte så stor, men däremot kan de bli riktigt stora och farliga! :=)

KRABI - dag 17-21
Efter att ha varit på Koh lanta i fyra dagar, ville mamma och pappa visa oss det vackra "Railey beach" som ligger i Krabi där vi skulle spendera resten av semestern! Det var det klart värt! Det var nog en av de finaste ställena som jag någonsin har sett! :) Fast jag måste säga att alla ställen där vi har varit har haft sin charm på något sätt :)


Vi gjorde oss lite extra fina första kvällen! Leia älskade alla dessa orkider som fanns överallt som hon piffade upp sig med! Här på restaurangen på vårt hotell :)


Det var häftigt att gå förbi alla höga klippor för att komma till stranden! :)


Väl framme på stranden fanns det massvis med försäljare på stranden som sålde allt från vackra handgjorda smycken till majskolvar och kycklingspett :)


Jag fick pedikyr av en kille på stranden för bara 150 baht, dvs ca 40 kronor! :)


På eftermiddagarna när det blev lågvatten i havet, spenderade vi resten av dagen innan kvällstid till att vara vid poolen :)


Vi tog även dagsutflykter till lite olika småöar utanför Krabi där vattnet var fullt av stora koraller, snäckor och häftiga fiskar :) Här är en av öarna (:


Melina och jag passade på att sola oss lite trots den bländande solen :)


Sista avskedsbilden på hela familjen från Krabi :) ADJÖ THAILAND!

Jag hoppas att ni som har följt min resedagbok har tyckt att det har varit kul! :) Jag har tyckt att det har varit riktigt roligt att skriva i resedagboken! :)

Nu kom farmor nyss hit för att se oss! Vi hörs imorgon! Ha en riktigt bra dag! :) Puss Å Kram från MIG <3

Dag 8, elefanttrecking och en massa shopping i Patong!

« 2009-03-02 / 16:04:38 kategori: Allmänt »
Hoppas att ni alla har haft en bra start i veckan pa jobbet/skolan idag! :) Mitt i allt packande tankte jag skriva ett inlagg om hur var sista dag i Phuket har varit! Imorgon aker vi namligen till Phi Phi Island och lamnar varat kara hus har i Nai Harn, Phuket! Men det ska bli riktigt kul att fa gora lite utflykter och se paradisstrander, som Maya beach dar filmen "The beach" ar inspelad! Jag har aven hort att Phi Phi Island ar en riktig partyo da manga unga bagpackers aker dit! :)

Nog om det, har kommer lite bilder fran elefanttreckingen som vi var pa idag! :)


Farden var en timme lang och vi trodde att vi skulle halla till pa skogsvagarna, men nar vi fick se de branta bergen som gick upp till en utkiksplats darifran man sag ut anda till Phi Phi Island, fick vi en rejal chock! Hur skulle detta ga till med oss isittande i en vinglig korg uppe pa de tva tons tunga elefanterna?!


Ja, som ni ser sa var varken mamma eller pappa speciellt kaxiga pa elefanten Pinky! Den 44-ariga elefanten var helt galen da den bara ville ata under hela turen! Lilla Leia var nog den som var minst radd, haha! Elefantskotarna bara log at dem och sa skrattande pa deras bristfalliga engelska (Oh my god, are you scared?!:)


Jag och Melina satt lite sakrare pa var elefant da var korg inte var lika vinglig som de andras! Men anda var det en aning pirrigt till en borjan nar elefanten gick upp for de branta backarna maste jag saga! :)


Utsikten fran toppen av berget var riktigt haftig! :)


Det var en harlig kansla att sitta pa elefantens huvud och kanna de enorma flaxande oronen vifta mot benen! :)


Slutligen efter elefantturen, fick Leia antligen mata elefanten Pinky(de brukar ju vanligtvis vara bananer man matar dem med, men i det har fallet blev det uppskuren ananas som verkade avnjutas lika mycket som bananer! :)

Shoppingen i Patong!
Vi borjade morgonen med att aka in till Patong beach en snabbis for att shoppa det sista i Phuket innan vi gav oss ivag till elefanttreckingen. Efter en vecka i Phuket, har vi blivit riktigt bra pa att pruta! Och vilken skillnad pa shopping det var i Patong jamfort med Phuket town! Vi fick hora av var tuk-tuk forare att det mest ar lokalbefolkningen som handlar i Phuket da det ganska utspritt mellan butikerna och svart for turister att hitta ratt! Vi shoppade en hel del och gjorde stora FYND!

Bade jag, mamma och pappa kopte tva riktigt snygga handmalade tavlor i ett stort konstgalleri! Vi blev riktigt imponerade av konstnarernas verk! Det var tre konstnarer som satt och malade nar vi var dar!

Har ser ni min nyinkopta tavla som plockas ned fran vaggen och tjejen med rastaflator ar konstnaren sjalv! :) Den kommer nog att pryda min vagg bra ovanfor sangen i mitt nya rum i Nykoping :)

Medan vi alla shoppade loss, lekte Leia barnvakt under tiden! :) Vi har markt att butiksinnehavarna ofta har sina smabarn med pa jobbet!


Har ar mina shoppingfynd! Det blev mest klader! :)


Men tva snygga bikini handlade jag ocksa! :)

Idag blev det ett lite langre inlagg, men det beror pa att jag kanske inte kommer att ha mojlighet att skriva i resedagboken varje dag da vi kommer att befinna oss pa oarna, men nagot inlagg kommer det sakert bli lite da och da! Hoppas att ni far en fortsatt superbra mandag! Nu ska vi nog aterga till kortspelet innan vi lagger oss! Vi hors sa snart som mojligt och skriv garna en kommentar! KRAMISAR! :)

Dag 7, Surfing och annu mera bad och sol!

« 2009-03-01 / 15:40:12 kategori: Allmänt »
Hejsan pa er alla i kylan! Nu ar vi alla sa nyfikna! Hur var melodifestivalen igar? Tycker ni att ratt bidrag gick vidare till den stora finalen? :)Tyvarr  fungerade inte ljudet pa datorn, sa vi kunde inte se pa melodifestivalen fran SVT.se! Vi sag dock i Aftonbladet pa natet att Malena och Agnes gick direkt till finalen! Vi ar ju riktiga schalagerfreaks i familjen sa det ar alltid en liten sorg for oss att vi missar bade en delfinal och den stora finalen!

For ovrigt har vi agnat hela dagen at att slappa pa stranden och det har varit en lugn och skon sondag! Solen tar ju verkligen pa krafterna!


Idag var en het och helt molnfri dag! I och med att det ar sa mycket vagor pa stranden i Nai Harn(Phuket), bestamde vi oss idag for att hyra nagra surfingbrador! Vagorna kan ibland vara riktigt laskiga, men passar utmarkt for surfing!


I vantan pa att bamsevagorna skulle komma, passade jag och Melina pa att sola ryggarna lite :)


Melina, jag och pappa svalkar oss for sakert 20:e gangen idag, haha! :)


Leia tyckte daremot att surfingen var till for oss stora, sa hon roade sig istallet med att leka i sanden!


Mamma och Leia myser pa den heta stranden!


Har ar jag med min nyinkopta strandklanning med elefantmonster pa, fran Phuket town :) Kanske nagot for dig farmor?! :) For er som inte vet, ar hon tokig i elefanter!


Det blev minsann ett kvallsdopp i poolen idag med! Vi far passa pa sa lange vi har tillgang till egen pool, for pa Tisdag aker vi til Phi Phi Island och sedan blir det Koh Lanta i en vecka! :)
Ett kvallsfoto pa mig i var lilla tradgard!

Imorgon ska vi hamtas upp av en tuk-tuk redan klockan nio pa morgonen for att sedan aka till Patong for en sista shoppingrunda innan vi far ivag till smaoarna! Det ska bli riktigt spannande! Men nu ska vi spela lite kort tankte vi, pa altanen i morkret(klockan ar snart 22.00)! Ha det sa bra! :) Vi hors imorgon med lite shoppingnyheter!

STOR KRAM TILL ER ALLA!


PS! Har kommer en bild tagen fran Phuket zoo till dig speciellt mormor som jag vet alskar krokodiler!! :)