HASSELA MED KUSINERNA

« 2010-02-28 / 08:01:49 kategori: Allmänt »

Hej vänner♥ Nu ska vi åka till Hassela. Jag kommer hem igen på söndag, alltså om en vecka! Jag tror tyvärr inte att jag kommer att blogga under den tiden jag är där, men när jag är tillbaka igen har jag förhoppningsvis en massa sköna bilder att visa! =) Ska bli spännande och se om jag hamnar under någon snökanot(och blir hämtad av en snöscoter)denna gång också som jag gjorde första gången jag åkte skidor i Åre.. Hehe, pinsamt! Jag har ju inte åkt skidor på rätt många år och jag är usel! :P

Jag får ta med lite filmer jag kan titta på i bilen! Men inte Titanic, har sett den filmen lite för många gånger nu, hehe. Jag vill inte tröttna ut den filmen.

Ha en toppenvecka nu så hörs vi snart igen! Puss&Kram från mig ♥

I MORGON ÅKER VI

« 2010-02-27 / 15:59:19 kategori: Allmänt »

Tidigt i morse vaknade jag av ett bums utanför mitt fönster. Jag trodde att någon ramlat från taket eller att det hänt något. Men sen när jag hissade upp rullgardinen fick jag se en STOR snö och ishög som hade ramlat från vårt snötäckta tak! Det är ju nollgradigt, så då blir det så antar jag. Men det lät som att en stor bjön hoppade på taket, haha.

Idag ska jag packa det sista och se på lite film på tv nu. Det är inte alls kul att ta bilder när det är så tråkigt väder. Nu måste våren komma! Om den bara kunde vara här när vi är tillbaka igen nästa söndag.. =) Det vore inte fel!

En bild tagen för en vecka sen när det var snöstorm ute!!! Haha, min mössa står rakt upp, jag vet! :P

Nej, nu ska jag skära brownien som jag gjorde idag! Jag hinner nog med ett snabbt inlägg i morgon innan vi åker. Ha en riktigt bra lördag♥

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS....

« 2010-02-26 / 19:33:32 kategori: Allmänt »

Förlåt för dålig uppdatering, men idag har jag inte haft tid för att blogga förrens nu! Först skulle jag och syrran ta andra gardasilsprutan och sedan skulle vi till farfar som fyller år idag. Sen har jag städat hela huset idag för vi har bestämt att jag får betalt för antal timmar jag städar =) Nu är jag äntligen klar med städningen och har ätit en supergod fisk och skaldjursgryta! Vi har köpt med oss massa godis till ikväll och ska se på lite film och tv.


Haha, håller i en nappflaska där såg jag nu..Tsss! :P
Ha en jättemysig fredag och helg! ♥

UTVILAD

« 2010-02-25 / 13:39:55 kategori: Allmänt »

Igår hade jag och syrran en liten filmkväll/natt med stora koppar med té. Känns så skönt att somna när man vill och sova ut dagen efter. Jag vaknade runt 11-tiden idag och känner mig utvilad! Jag måste börja packa lite smått och titta så att jag har all skidutrustning till på söndag idag. Hoppas att ni får en bra dag i skolan/på jobbet eller hemma :)

Jag ska äta lunch nu! Ha det så bra ♥

FILMDAG

« 2010-02-24 / 18:05:31 kategori: Allmänt »

Just nu tittar jag på Titanic, det var länge sen jag såg den senast! Den filmen är så obeskrivligt bra med sorglig. Egentligen gillar jag inte filmer som har sorgliga slut, men den här filmen är så gripande och mäktig att jag inte kan tycka att slutet är dåligt ändå. Jag har redan blivit så rörd av filmen fastän jag bara har sett lite drygt en timme av filmen.. :)

Idag har solen varit så stark här, så det kändes inte som att det var kallt ute fastän det var -5 grader. Fotade den här bilden idag utanför vårt hus :)

 Jag och Stellis i helgen♥ Ser ut som jultomten med värsta kulmagen med min jättejacka på bilden, men strunt samma haha :)

Nej, nu blir det riktigt spännande i filmen, måste se klart! Får se om jag och syrran åker till Norrköping eller nåt någon dag innan Hassela, för jag vill så gärna till Monki som inte finns här.. Puss, ha det bäst ♥

♥ MILKSHAKE

« 2010-02-23 / 14:04:52 kategori: Allmänt »

Det är fortfarande jättehärligt med sportlov, men som sagt, det är ganska lätt att bli rastlös ibland också.. I alla fall för mig! Jag och syrran funderar på att hyra "Allt om min syster" nu om den finns att hyra. Har hört så mycket bra rykten om den filmen. Är det någon av er som har sett den filmen?

Inte så jättelångt kvar tills vi åker till Hassela nu. På söndag åker vi. Längtar riktigt mycket faktiskt, ska bli så skönt att komma bort ett tag!


Hej så länge ♥

MÅNDAG

« 2010-02-22 / 13:00:14 kategori: Allmänt »

God morgon! Idag har jag slappat hela morgonen med bacon och ägg till frukost och ett varmt bad. Lillsyrran ville så gärna vara hemma från dagis idag, så jag får lite sällskap :)

Kom på nu att jag saknar några gamla bilder sedan flytten som jag gärna vill ha. Måste ta och leta reda på de!

Nu ska jag spela ett spel med Leia och äta lite mat! Ha en bra dag. Kramar från mig♥
Ps. Min kampfisk som jag köpte för några dagar sedan, dog igår.. Antar att jag behövde en doppvärmre till den för att den skulle klara sig. Men jag ska nog inte köpa någon till fisk på ett tag nu. I så fall om jag har en doppvärmare. Akvariet får helt enkelt stå på min byrå som dekoration!

SNART ÄR NOG HELA VÅRT HUS NERTÄCKT AV SNÖ KÄNNS DET SOM ...

« 2010-02-21 / 16:09:41 kategori: Allmänt »

Estelle åkte precis hem nu efter många omständigheter. Vi åkte in till stan och tog en lunch innan. Blir galen på alla tåg från Nyköping till Stockholm som blir inställda!! Eftersom Estelles tåg som vi hade bokat klockan två var inställt även de, fick vi åka till Skavsta för att ta flygbussen till T-centralen. Det löste sig i alla fall, vilken tur =)

Var jättetrevligt att hon kom hit, men som sagt, det finns verkligen INGENTING att göra när det är snöstorm ute och bussarna till stan nästan aldrig går..! På våren kan man göra så mycket mer och då blir det så mycket roligare.



Är ledsen för att bilderna blev suddiga, men det snöade så himla mycket!!!

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på nu. Vara hemma och värma mig i alla fall! I morgon kommer syrran förhoppningsvis hem om inte tågen är inställda då med.. Ta hand om er vänner ♥

HÄRLIGA VINTERBILDER MED ESTELLE

« 2010-02-20 / 13:27:24 kategori: Allmänt »

Hej på er! =)

Just nu sitter jag och Estelle i soffan och värmer oss efter att ha varit ute i snön och blivit som isbitar..Gårkvällen spenderades hemma med kinamat, Ben & Jerrys, godis och film! På grund av snöstormen som väntas komma snart, blir vi nog hemma idag också. Men vi hittar nog på något kul ändå!

Bjuder på lite bilder från igårღ



Men nu ska vi äta lunch! Ha en riktigt skön lördag och blås inte bort nu av snöstormen! Puss & Kram ღ

MYSIG FREDAG

« 2010-02-19 / 16:31:30 kategori: Allmänt »

Fastän jag kunde sova ut idag, sågick jag upp halv nio! Jag får nog börja vända lite på rutinerna nu två veckor fram eftersom jag är ledig. Estelle blir här till söndag då hon ska till skolan på måndag! Både mamma & Melina är i stockholm idag och blir kvar till imorn eller på söndag. Så det blir bara pappa, jag, Estelle, Leia och hennes kompis här ikväll! =)

Vi ska åka och handla lite kinamat ikväll och lite annat gott. Önskar er alla en riktigt mysig fredag! ♥

...Istället får vi bara mer och mer snö hit. Och i helgen ska det tydligen bli snöstorm, ahh jag blir galen på det här, haha!

Här är bara några bilder av alla gamla och underbara sommerminnen jag har! =)

CHOCOLATE

« 2010-02-18 / 18:08:24 kategori: Allmänt »

Nu har jag sportlov i två veckor, det känns riktigt bra! Den här dagen i köket var verkligen jobbig. Mina fötter behöver vila nu, haha. Så ikväll ska jag ta det lugnt och sätta på en film! Pappa kom hem efter att ha varit på Chokladfabriken en bit härifrån och handlat med sig en massa choklad! =)

I morgon kommer som sagt my dear friend Estelle hit som stannar till söndag!
Ta hand om er nu ღ

Haha, hittade en GAMMAL bild från Kreta för 4 år sedan! Inte så jättelänge sen, men ändå var jag och småsyrrorna så små, haha.

EN DAG KVAR, SEDAN HAR JAG SPORTLOV !!!

« 2010-02-17 / 17:34:49 kategori: Allmänt »

Efter en tung dag i skolan kommer en irriterad och utmattad Fanny hem. När hon kommer in till sitt rum får en sekund henne att genast byta humör! På sängen får hon se en veckorevyntidning och ett paket ligga och vänta på henne. I paketet finns ett par lårhöga stövlar!!! De som hon har väntat på och inte vågat haft för höga förväntningar på, eftersom hon beställde skorna av en tjej via "Bloppis".

Jag blir såå glad när man gör affärer med pålitliga människor! Tyvärr så har vi nog alla svårt att förlita oss på okända människor när vi ska köpa begagnade saker från internet på Bloppis bla.. Men nu var det rätt tjej jag köpte skorna av! Jag skickade över pengar till henne i måndags och idag fick jag ett par helt oskadda skor. Snabb och enkel affär, så som det ska vara! =)

De är använda
EN gång och är som nya! 275 kr med frakt fick jag betala istället för 399 kr.
Från:
Nelly.com

Nu ska jag fortsätta att läsa lite i nya numret av VeckoRevyn och snart käka middag!
Pussar&Kramar ღ

FETTISDAGEN

« 2010-02-16 / 16:49:12 kategori: Allmänt »

Fettisdagen idag då, semlor blir det garanterart idag!
Nu är det bara två skoldagar kvar innan det över två veckor långa sportlovet börjar för min del =). För på fredag fick nästan alla elever vara lediga från skolan och veckan efter vår sportlovsvecka blir det HASSELA en vecka med familjen och kusinerna! Ska bli så himla roligt, fast då får jag plugga lite veckan innan så att jag inte ligger efter..Men vad gör det?! :)

Morfar är här nu och jag ska nog knycka mig en semla, så vi får höras sen helt enkelt!
ღ SKÖT OM ER ღ

Åh, vad jag längtar tillbaka när jag ser det här gamla och underbara fotot på mig och lillsyrran.
Kommer så väl ihåg när vi skulle försöka att ta kort under vattnet, men det gick ingen vidare.. av 40 foton fick vi med en halv fisk och melinas öga och hand, BRA GJORT! hehe ღ



Haha, fråga mig inte vad jag gör för konstiga miner.. :P

KAN INTE DÖPA DETTA INLÄGG TILL NÅGON RUBRIK IDAG..

« 2010-02-15 / 16:45:53 kategori: Allmänt »

Jag har letat som en galning efter min överföringssladd i över en timme nu..men när jag precis tänkte ge upp, så hittar jag den i soffan på nedervånigen där den INTE ska ligga! Mamma eller pappa måste därför ha tagit fel och tagit den till min kamera istället.. Blir galen när jag inte hittar sånt, haha.

Jag har inte haft något skolarbete att göra förra veckan eller den här veckan(supersköönt!), så jag tänkte fixa lite småsaker här hemma idag!
Här är några..ja, blandade bilder made by me ღ


Haha, många skriver ju alltid vem det är på bilden och vem som har fotat , så då tänkte jag att jag kunde göra detsamma.. Fast det ser lite roligt ut. Ta det som ett skämt =)

Blir nog en riktigt kul helg! Mycket bilder brukar jag och Estelle i alla fall ta när vi ses, hon bor trots allt en timme härifrån. Inte alls långt bort egentligen!
Nej, jag vill göra något nytt i bloggen känner jag! Börja med något lite mer unikt och roligt..men frågan är, vad ska det vara? Har ni förslag, skulle jag bli mer än tacksam om ni slängde in en kommentar om något tips!

Nu måste jag gå till köket och hämta en till drömtårtabit, mormors drömtårta är farligt god - det går inte bara att ta en bit...!

Puss på er ღ

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ღ

« 2010-02-14 / 15:00:55 kategori: Allmänt »

Många av er firar säkert denna dag (med de/dem ni älskar) med en upplevelse eller med presenter! ..Men i år så blev det inte så stort firande för min del. Ett gulligt sms eller en god middag räcker alldeles utmärkt! Jag ska vara med min älskade familj och bara ha lite mysigt här hemma denna sega söndagღ

Idag åkte jag skridskor för första gången på evigheter känns det som! Var riktigt kul, men som sagt, jag är inte riktigt den där "skridskotjejen".. Det är inte min grej, men det kan vara lite roligt ibland. Nu har det blivit supergoda pannkakor till lunch och gästerna vi hade över till idag har åkt hem!

Som sagt, täckbrallor är inte riktigt min grej, men idag var jag tvungen att ha på mig det eftersom risken att ramla när bambi på hal is skulle åka skridskor, var rätt stor! =P Min kusin är ju värsta hockeyproffset istället..!


Leia ramlade några gånger, ja.. =)

Juste, nu kom jag på att den här goda kladdkakan finns kvar i kylen sedan igår! Mums, ska kanske ta en bit.. Ett varmt bad ska jag också ta innan det är dags för skola igen i morgon..
Ha en jättefin dag alla läsare! ღ