SISTA BLOGGINLÄGGET

« 2010-11-06 / 10:55:54 kategori: Allmänt »

God morgon! Har precis kommit ut ur duschen och ska snart gå ut och powerwalka lite! Senare kommer några kompisar hit och ikväll bär det av till Club Nordic för fest, har köpt biljett, så får hoppas att det är värt och kul att gå. Får inte glömma att boka tågbiljetter till Norge idag! För nästa helg åker jag och syrran till Norge för att hälsa på en kompis, Julie. :)

Jag har på senare tid inte längre haft lusten när jag har bloggat och det har inte känts lika roligt som det gjorde förut. Så jag ville bara säga därför att jag slutar blogga nu, eller tar i alla fall en bloggpaus! Jag kommer givetvis inte ta bort bloggen, det är säkert kul att titta tillbaka på när jag blir äldre! Jag kommer fortsätta läsa alla andra bloggar jag följer, det är minst lika kul tycker jag =)

Så ett stort TACK till alla er som har följt min blogg! Det är på grund av er som jag har fortsatt att blogga

Ps. Bli medlem på denna sida om du vill vinna fina priser!
http://se.mrdeal.com/prize/blog/smzart

FRIDAY

« 2010-11-05 / 09:29:26 kategori: Allmänt »

Tjenixen! Åt asiatiskt med Ida och Johanna igår och hade lite filmkväll här! Riktigt trevligt! Mitt rum blev klart igår med möbleringen och nya sängen. Hämtade ut min klänning också, och den verkar passa som tur är! :)

I förrigår märkte jag att jag hade fått massa röd prickar på kroppen, men tänkte att de skulle gå bort. Men nej, de sitter kvar vid höften och runt axeln. Trodde först det var loppbett, men det var det inte. Eftersom lillsyrran också har fått små prickar på magen, ringde jag till vårdcentralen för att höra om de visste vad det kunde vara. Hon visste inte vad det var, men något ofarligt och inget som smittar iaf. Finns inte så mycket med andra ord. Ser ut som större myggbett som liksom gör lite ont när man känner på dem! Vill bara att dem ska gå bort!! Kul när man ska gå på fest i morgon också.. Bara helgen kvar, sen börjar skolan igen! Har lite ångest måste jag erkänna.. Men ni får ha en trevlig helg =)Oj, blev lite mycket mönster med fondväggen och sänglakanet, men ska ha ett brunt överkast och rosa kuddar!
Sov lite som en prinsessa inatt måste jag säga! 1.60 cm säng är rätt stort!

Nyfrissad

« 2010-11-03 / 09:34:19 kategori: Allmänt »

Var hos frissan bra länge igår, men resultatet blev bra och håret är fräscht igen! Ska inte gå tillbaka dit mer iaf, för när jag fick höra vad priset gick på trodde jag inte att det var sant! Det finns så många andra frisörer som är minst lika bra, men tar några hundralappar mindre. Hur som helst,  i morgon kommer sängen hit, så det blir att montera ner sängen och pappa ska spackla och måla lite där färgen blivit avskavt i mitt rum. Så det blir att rensa och fixa i rummet nu för min del! Ser verkligen fram emot ett nytt och mer vuxet rum nu. Sängen kommer ta en större del av rummet, men den var så fin tycker jag, så det gör mig ingenting! Men nu ska jag ta lite frulle. Take care <3

FÖRSTA NOVEMBER

« 2010-11-01 / 18:23:02 kategori: Allmänt »

Jag följde med pappsen till Ikea i Linköping idag för att kolla på en ny säng. Fick pröva massa madrasser och sängar, men fastnade för denna! 160 x 200 cm är den, precis lagom att ta med när jag flyttar hemifrån också. Är så himla glad för den. Tror den kommer göra lite skillnad om man jämför med min 120-säng.. Så på torsdag kommer den hemkörd och då ska det möbleras om i mitt rum! Ska rensa bort lite småsaker som ligger under byrån och så känner jag, hehe. I morgon bitti ska jag till frissan för slingning och klippning, ska bli så skönt att fräscha till håret känner jag! Ha en fin måndagskväll ♥