Äntligen lite ledighet!

« 2009-04-29 / 15:04:14 kategori: Allmänt »
Åh, nu är jag ledig ett tag! :) Efter att ha haft ett oväntat spanska Nationellaprov och nationella i muntliga delen i matte som gick lite sådär idag, känns det skönt att få åka ut till landet ikväll och bara njuta över helgen :) Jag är ledig i morgon & det känns skönt! Så nu är det dags för mig att packa lite kläder och sedan åker vi ut mot Norrtälje! Hoppas att ni har haft en riktigt härlig dag och jag önskar er alla en supermysig Valborgshelg! :) Puss på er!

                                
                                     Man får hoppas på att det blir sol i helgen! Landet - Here we come! ;-)

Vårt nya hus är färdigt för att flytta in!

« 2009-04-28 / 17:56:10 kategori: Allmänt »
Åh vad jag är glad! :) När jag kom hem visade mamma mig bilder som hon hade tagit från vårt nytapetserade hus! :) Hon och pappa hade varit där en sväng idag för att plocka och fixa lite! :) Det var så kul att se resultatet när alla rum är nytapetserade! :) Som ett helt nytt hem blev det! :) Här får ni se en liten smygtitt ni i huset! :-)

                                   
På den översta(vänstra)bilden har vi mitt rum! :) Fondväggen är brun, rosa och lite silver med blommigt mönster. Den högra bilden är på Melinas rum där färgerna går i silver och svart! Hon har rummet med altan! ;-)
                                         
Här har vi vardagsrummet på övervåningen på vänster sida och allrummet på nedre våningen(höger sida! ;-) 
                                              
Det mysiga gästrummet med fjärilstapet, pappa och mammas sovrum med orkidéblommor och till sist lilla Leias rosa rum blev också riktigt fina tycker jag! :)
                                      
Slutligen en bild huset från olika vinklar! :) Till höger ser ni en del av köket! :) Och nu till den stora frågan: vad tycker ni? :)

Men nu är det dags för mig att komma igång lite med pluggandet! ;-) Vad ska ni göra på Valborg förresten? :) Hoppas att ni har haft en härlig tisdag! Puss.

Söndag!

« 2009-04-26 / 20:58:22 kategori: Allmänt »
Hoppas att ni har haft en riktigt härlig söndag! :) Vilken värme det har varit hela dagen idag! Vi var hos mina kusiner hela dagen idag och firade min kusin som fyllde år. Det var en riktigt härlig dag! Lite bilder från dagen väntas komma senare! ;-)

Ikväll blir det nog en mysig filmkväll med familjen och till det ska jag värma lite bullar och göra saft! Det känns som att det är lördag idag för att  i morgon har nämligen alla i min skola studiedag då alla elever på skolan får ledigt. ;-) Så då går vi bara i skolan på tisdag, onsdag och halva torsdagen och sedan är det dags för valborgsmässoafton! Tänk vad tiden går snabbt nu!

                                
                                  Men nu är det nog dags för mig att välja en film! :) Hugs from me!

Årets första frukost - på balkongen!

« 2009-04-25 / 09:11:32 kategori: Allmänt »

Vilken härliga lördag! Hoppas att ni har fått en bra sömn! =) Själv vaknade jag automatiskt klockan åtta av att min mage kurrade, så jag gjorde i ordning lite frukost och satte mig på balkongen och njöt av vår morgonsol för första gången i år! :) Det kändes nästan som sommarlovet redan hade börjat! ;)

                          
                     ..Trots det längtar jag ändå så mycket till att vi flyttar in till vårt nya husi Nyköping den 20:e maj! :)
                                      

I dag blir det mestadels storstädning som gäller hemma då vi väntas få lite gäster senare i kväll och i morgon blir det släktfest hos våra kusiner! :) Har ni några planer inför helgen? :) Nu ska jag nog gå och väcka syrran så att jag kan få lite sällskap ute på balkongen! Stora kramar er!

Helgen är här!

« 2009-04-24 / 17:22:44 kategori: Allmänt »
JIPPI! Nu är den efterlängtade helgen HÄR! :) Debatten jag hade idag är avklarad och det känns underbart skönt! Så det firade jag och några vänner med en glass i vårvärmen! Ikväll blir det middag på restaurang med resten av familjen i det härliga vädret! :) Hoppas att ni har haft en riktigt skön fredag! :) 

Lite bilder från gårdagen! Det blev en smaskig chokladtårta och som förrätt, toast med skagenröra som jag ansvarade för! :)

                              
Det ska bli kul att snart få inviga solbrillorna snart! Kanske inte världens finaste, men billiga var dem, 80 baht = ca. 20 kronor kostade de i Thailand! ;-)
                                          
Nu är det nog dags för mig att göra mig i ordning till vi ska åka! :) Vi tänkte äta en lite tidigare middag för att sedan inte missa talang 2009, lite underhållande sådär! :) Med andra ord blir det en mysfredag när vi kommer hem! :) Trevlig helg!

Puss & Kram!

Födelsedagsfirande!

« 2009-04-23 / 16:44:56 kategori: Allmänt »

Skönt att vara hemma igen efter ännu en jobbig dag i plugget! Nu när man är så inställd på att gå ut grundskolan om en dryg månad, blir bara skoldagarna jobbigare tycker jag! :) Vad man kan längta!!

Idag fyller i alla fall pappa 37 år, så jag och systrarna tänkte baka en tårta till honom! :) Det är något vi vet han GILLAR! Jag tycker annars att det kan vara så svårt att handa present till "pappor ":) Tycker ni också det? :)

Men om jag ska hinna med allt det här, är det bäst att jag springer ner till affären och handlar alla ingredienserna! :) Hoppas att ni får en riktigt mysig torsdag! Kramar på er!

                                
                                       Kanske vågar vi på att baka Leilas oemotståndliga chokladmoussetårta?! :)

Bjuden på middag!

« 2009-04-21 / 15:16:20 kategori: Allmänt »
Det var halvdag idag! :) Och när jag kom hem fick jag höra av mamma att vi var bjudna på middag hos en kompis till henne och hennes barn! Rikigt trevligt lät det! Så nu ska jag bara göra spanskaläxan och sedan är det dags att ge oss iväg! Som en liten present till dem, har vi köpt  mysiga "vårblommor" som man blir så glad av bara över att se på! :)

  
                                          

Men nu måste jag verkligen komma igång med skolarbetet fast jag egentligen inte har någon vidare lust till det! :) Hoppas att ni får en mysig Tisdag! PUSS & KRAM!

Längtar så otroligt mycket till sommaren 2009!

« 2009-04-20 / 16:17:53 kategori: Allmänt »
Nu är jag äntligen hemma efter en tung dag i skolan! Dels den jobbiga simningen och dels det nationella provet som jag hade i engelska läsförstålese är nu avklarade! I och med att jag var i Thailand när NP var, fick jag chansen att göra det idag! :) Det gick kanske inte som förväntat, men jag hoppas att det gick relativt bra! :)

Jag blev så otroligt glad när jag fick komma ut i värmen och det kändes nästan som att det var sommarvärme! :) Jag tror faktiskt att det blir en tidig sommar i år! :) Hoppas det! Snart  tänkte jag gå en liten promenad med mammie och farmor och sen blir det en dusch, för jag stinker så mycket klor efter simningen! ;-) 

                        Bilder från sommaren 2008! Hoppas att sommaren 2009 blir lika underbar!! ;-)
                              
Den mesta tiden av sommarlovet ska spenderas på landet(huset på bilden), vilket ska bli jättemysigt! :) Har ni några planer inför sommaren än?? :) P
uss & Kram!

Slappsöndag!

« 2009-04-19 / 16:18:28 kategori: Allmänt »
Åh, vilken härlig söndag det blev! :) Kom nyss hem efter att ha varit ute hela dagen i det fina vårvädret med familjen! Jag hann också på vägen hem in till H&M en snabbis och inhandlade en lite söt bikinitopp då det är dags för simning i skolan i morgon! Slarvig som jag var, glömde jag kvar alla mina bikinisar på landet sist, så jag var tvungen att hitta en bikinitopp snabbt! :)


                             
Nu tänkte jag i alla fall sätta mig i vardagsrummet med lilla Leia och  se på Mr. Beans semester och provsmaka våra nybakta chokladmuffins! Jag får heller inte glömma att läsa klart de sista sidorna i boken "Liv och Lovisa", en "feel good"-ungdomsbok som jag varmt rekommenderar! Lite rolig sådär! :)

Hoppas att ni får en riktigt härlig söndag! Kram på er!

Saturday

« 2009-04-18 / 13:12:42 kategori: Allmänt »

Åh vad skönt, det känns som att min förkylning och halsont börjar gå över!..Men jag är däremot rädd för att min pollenallergi har kommit tillbaka efter två år då det har börjat klia mycket i mina ögon den sista tiden.. Efter att jag tog en allergitablett igår, så gav förkylningen resultat, så jag börjar undra om det kanske är allergi som jag har fått...

Idag blir det nog mest en städdag och en simdag för min del! :) Jag ska åka till simhallen och simma med några kompisar om ett tag, vilket ska bli riktigt skönt! Av alla aktiviteter är nog simning den "aktivitet" som jag gillar bäst! ;) Ikväll blir det en tjejkväll här hemma då pappa ska iväg! :) Vad har ni för planer? :) Hoppas att ni får en riktigt SKÖN helg! Puss. 

                                         
...Tänk att sommaren snart är här, den kommer nog inte vara lika varm som högsäongen i Thailand, men härlig!!! :)

Halvdag!

« 2009-04-15 / 13:11:29 kategori: Allmänt »
Åh vad sköönt! Nu är utvecklingssamtalet avklarat, fast det var ju inte alls så farligt! :) Allt gick jättebra! Min mentor är så gullig så! :) I och med att jag kom hem så tidigt idag så tänkte jag ägna dagen åt att gå en långprominix  med några kompisar och sedan plugga lite! Att få komma ut i friska luften är ju alltid lika skönt innan man drar igång pluggandet igen! Eller hur? :)

Lite bilder från påsken när vi badade i badtunnan på landet! ;-)
                                                                            


Nu kurrar min mage snart ihjäl känns det som, så det är nog dags att ta något att äta nu! :) Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag idag! Tänk, det är ju snart helg IGEN! :) Känns superskönt!

Vi hörs! KRAM PÅ ER!

Sommarnytt i garderoben!

« 2009-04-14 / 16:22:16 kategori: Allmänt »

..Då var första skoldagen redan avklarad! Den gick faktiskt snabbare än förväntat måste jag säga fastän jag inte var hemma förren klockan 15.30! :) Tanken var att jag skulle leta efter ett par idrotts/mysbyxor i centrum innan jag skulle gå hem igen, men istället kom jag hem med två toppar och ett par jeansleggings. Lite somrigt dessutom! :) Jag blir så GLAD bara jag hör ordet sommar! Världens bästa tid på året!

I morgon är det halvdag som gäller för alla i skolan, dvs att vi får sluta klockan 12.00 då det är utvecklingssamtal! Jag har tid i morgon mellan 11-12 om jag minns rätt! Får hålla tummarna på att allt går bra. Det är ju alltid lite nervöst tycker jag när det är dags för utvecklingssamtal! Brukar ni också vara det? ;-)


"Jag gjorde ett litet fynd när jag köpte den rosa klänningen/tunikan då jag bara behövde betala halva priset! :)"

*Ljusrosa tunnika/klänning - Ginatricot
*Tunika i härlig turkos färg- Veromoda
* Ljusfärgade jeansleggings - Veromoda

Nu är det dags för mig att fortsätta jobba med min historiainlämning som ska vara klar till på fredag! Vi hörs! Fortsätt att njuta av vårvärmen :) Puss,

Bilder från påsken 2009

« 2009-04-13 / 15:10:58 kategori: Allmänt »
Så, nu är jag hemma igen! Tyvärr har det inte blivit något bloggande undrer påsklovet, jag ber så mycket om ursäkt för det, men jag har inte thaft illgång till dator på landet! Det känns riktigt skönt att ha kommit hem nu måste jag säga efter att ha tillbringat hela påsken på landet i Norrtälje! :) Men vi har haft riktigt kul också! Jag tänkte visa er lite bilder från min påsk! Hoppas att ni har haft ett riktigt bra påsklov ni med förresten!



När vi kom till landet var det riktigt sommmarväder och det passade oss perfekt då mina kusiner från pappas sida kom och hälsade på i några dagar! :) Vi alla fick känslan av att sommmaren var på väg! På bilden är det jag, min kusin Marielle till vänster om mig på den högra bilden och Michaela med blont hår bredvid mig på biden ovan med urgulliga hunden Bella!



Det blev riktigt mycket godis och bullar varje dag!! Men det är ju påsken till för, eller hur?! ;-) Vi stutsade mycket, så lite nyttig har man varit i alla fall :P. Lilla kusinen Leo (på den högra bilden längst ner) gillade godiset som fanns i ägget!
;-)

"Påskharen" var extra snäll i år, för jag fick även lite "bra-att-ha-saker" OCKSÅ! Det var två pocketböcker, ett par somriga skor, underkläder och två trisslotter! :) Tack!



På skärtorsdagen kom det även världens sötaste påskkärringar till vårat område! De samlade ihop hur mycket godis som helst! ;-) (Leia och kusinen Celine=) Här är även lite bilder på våra gästhus på landet och även vår roliga säng! I och med att det bara finns ett sovrum i vår stuga, så fick vi bygga en dubbelsäng i våningsängsformat! ;-)



Efter att släkten från pappas sida hade åkt, kom släkten från mammas sida på påskdagen och stannade där över dagen! Det var bla min kusin Fabian(på bilden till vänster) och Jakob! På kvällen slutade det med att jag åkte till Idas landställe som bara ligger tio minuter med bil ifrån oss! Det var superkul att träffa henne då vi inte hade träffats på länge! Hon passade på att visa mig runt i området i den heta värmen! :) (Ida och jag på den högra bilden längst ner=)

Det var nog allt från min påsk! :) Nu gäller det för mig att packa upp allt nu och sen ska jag ta ett långt bad! Vi hörs i morgon när skolan har börjat igen! KRAMAR på er! =)

PS! För er som har träffat lilla Leia i helgen, vill jag bara meddela att hon har fått vattkoppor! Trots det verkar hon dock vara lika pigg och glad som vanligt! ;) Puh!

Glad påsk!

« 2009-04-04 / 11:29:47 kategori: Allmänt »


Nu ska jag och familjen åka ut till vårt landställe i Norrtälje och vi blir där i knappt en vecka skulle jag tro. Jag skriver då och berättar om min påsk! :) Vi ska få besök av våra kusiner och lite vänner! Ville bara önska er en riktigt glad påsk och hoppas att "påskharen" kommer med mycket godis! :)

GLAD PÅSK! Pussar o kramar Fanny <3

PÅSKLOOV!!

« 2009-04-03 / 16:03:00 kategori: Allmänt »
                      
Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag var inte hemma förren sent på kvällen då jag var tvungen att plugga allt som skulle vara färdigt till idag, sista dagen innan lovet! :) Vi var bland annat och tittade på tapeter som vi ska ha till våra nya rum. För mig gick det snabbt, jag fastnade direkt för den ljusbruna och silvriga färgen med riktigt fina blommor i olika nyanser på som det är meningen att jag ska ha som fondvägg i mitt nya rum! ;-) Är så förväntansfull! Den 20 maj får vi flytta in till vår villa i Nyköping! Melina(syrran med svart jacka på bilden) däremot hade lite svårt med färgvalet, men jag tror att det blev en fototapet för hennes del! :)

Solen lyser genom fönstret och det känns underbart att det är både påsklov och vårväder idag! ;-) Man vill inget annat än att gå ut i denna värme!! :) Nu tänkte jag skriva klart en absolut sista engelskauppsats som ska vara inlämnad innan lovet och sen blir det en sväng till affären och handla till fredagskvällen!! ;-)

Imorgon åker vi till landet och jag antar att vi blir där i minst en vecka, men vi hörs!! Hoppas att ni får ett fortsatt underbart påsklov! KRAMAR TILL ER ALLA! <3