Fredagen den trettonde februari

« 2009-02-13 / 07:49:04 kategori: Allmänt »
                                                   God morgon! Hoppas att ni har sovit gott? ;-)

Själv fick jag tvinga mig själv till duschen för att ihuvudtaget inte somna om! Det är så lätt hänt att göra det! Jag kom nyss att tänka på att det är ju faktiskt fredagen den trettonde idag när jag bläddrade i min agenda! OTURSDAGEN. Eller är det inte så man brukar kalla den för? ;-) Jag hoppas att den inte bär mer otur i alla fall! Idag är det ju fredag och helgen börjar, så då vill man ju ha tur, eller hur? ;-)

Nog om det, nu måste jag snart kila iväg till skolan och försöka att få i mig åtminstone någon tugga fil för att inte få en lika kurrande mage som sist i skolan. Har aldrig varit med om att magen kan låta så mycket. Pinsamt!

Vi hörs när jag kommer hem från skolan! Trevlig helg ;-)
         
joanna
    

ja tor man ska sova 8-9 timmar men 7 e nog bra också:) ha en fin dag:)


    
2009-02-13 @ 11:52:43           URL: http://lilllamej.blogg.se/
         
Annie
    

OTURSDAGEN!


    
2009-02-13 @ 12:01:18           URL: http://annyb.blogg.se/
         
mie
    

jag tycker böckerna är läsvärda :) man blir som fast. Fast de har sin charm att bara se filmerna också. Första boken/filmen skiljer sig inte mycket tycker jag. Visst där e små saker men inte mycket, men tyckte ändå det va kul att läsa första trots man visste vad som skulle hända, man blev fängslad ändå ;) hehe . Tycker man om att läsa tycker jag man ska läsa böckerna :) om inte , se filmerna :)


    
2009-02-13 @ 12:34:15           URL: http://memie.blogg.se/
         
mikaela
    

jag har tandställning för tillfället, haft den i över ett års tid, det gör förbannat ont igen men man får tänka positivt ;) he he. tack detsamma,. :)


    
2009-02-13 @ 15:35:05           URL: http://ingamikaela.blogg.se/
         
    
    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar: