Dag 2, Vi anlander till vart hus i Nai Harn(sydligaste delen av Phuket)!

« 2009-02-24 / 13:34:16 kategori: Allmänt »
Vad glad jag blir att fler har hittat hit till bloggen! Kanns tusen ganger roligare att skriva resedagboken fran Thailand da=) Tank att det har kommit sa mycket sno hemma i Sverige.. Blir spannande att se om den finns kvar nar vi ar tillbaka! Kul att snon kom lagom till sportlovet i alla fall =)! Idag har solen inte varit lika het som igar, men det gjorde oss inget, da vi maste ta det lite lugnare med solen i nagon dag till for att inte branna oss mer! Huden ar oftast mycket skorare det forsta dagarna, men den vanjer sig snart, hoppas vi! =)

Bilder fran igarkvall =)


Pa vagen hem fran restaurangen stotte vi pa en bananapancakeforsaljare som var helt underbar (inte forsaljaren alltsa, utan pannkakan =)! Mamma och pappa har pratat sa mycket om dessa pannkakor sen vi var i Thailand forra gangen for 10 ar sedan! De hade ratt, de var lika goda som de hade sagt! =)


Smaskens tycker LEIA som antligen blivit kvitt sin magsjuka =0)
Val hemma tog vi ett harligt kvallsdopp i poolen och ratt som det var, fick vi syn pa en liten miniodla pa husvaggen!

Dagens utflykt, dag 2

     
Vi startade dagen med att hyra en bil sa vi latt kan ta oss omkring sjalva! Dar vi bor nu ar det inte sa mycket turister sa det ar inte sa latt att fa tag i tuk-tuk/thailandsk taxibuss! Vi akte till Nai- Harns strand (dar vi nu bor som ligger i sydspetsen av Phuket)  och var dar i stort sett hela dagen!

Melina och jag fick for oss att skaffa inbakade flator.Skont och bekvamt nar vi badar sa mycket. Melina gjorde hela haret och jag halva.




Dessutom var thailandarna dar jattemysiga och trevliga! =) Jag passade  pa att kopa en enkel och skon strandklanning! Denna vita klannig (se bild) fick jag kopa for ca 100 bath, dvs 25 svenska kronor. Man kan verkligen fynda har! =)


..Och sist men inte minst, blev Leia bekant med nagra thailandska tjejer som gav henne nagra snackkrabbor som hon tog med sig till vart hus. De talade om att krabborna tycker om brod och ris, sa hon har matat dem med det! =) Imorgon maste vi byta sand i hinken upplyste de om! Har ar Leia med en av sina kara krabbor! Ar hon inte en duktig matte sa sag? =)

TIPS! Bara 20 minuter fran Karon beach, ar det halva priset pa alla varor och klader! Maten likasa!

Nu ar det dags for oss att ta oss till nagon restaurang, for nu borjar vi alla bli riktigt hungriga! =) Skriv garna en halsning och mamma och pappa halsar till slakt och vanner! Hoppas att ni far en bra dag i snoiga Sverige, sa hors vi imorgon igen! =)


Har ar min blogghjalp och mamma! =)  PS! Hon skulle nog helst vilja ha en egen blogg just nu!

//Kramar fran oss alla i Thailand =0)
         
EllaMarie, 15 år och gravid med tvillingar.
    

Nej.. bara vila och ta hand om mig själv :)


    
2009-02-24 @ 15:57:16           URL: http://ellamarie.blogg.se/
         
hanna
    

du går in på bloglovin.com och blir medlem:) sen efter de söker du upp min blogg och trycker att du vill följa den:)


    
2009-02-24 @ 18:06:30           URL: http://hpii.blogg.se/
         
Frida
    

haha, vad gulligt att hon matar krabborna. :)


    
2009-02-24 @ 18:23:48           URL: http://heyfrida.blogg.se/
         
Vicki
    

Hej! Vad roligt att läsa din blogg Fanny och vilka fina foton du har tagit (eller är det Leia som är fotograf hela tiden). :)

Vi var just där men man längtar tillbaks när man ser era bilder. Vi älskade oxå de där pannkaksstånden (banan & nutella var vår favorit).

Kram på er från Vicki m familj


    
2009-02-24 @ 18:30:28          
         
FARMOR O BELLA
    

oj va roligt att se er på kort längtar redan efter er jag är på jobbet nu ha det så skönt och bara njut men var rädda om er puss o kram från farmor o bella


    
2009-02-24 @ 18:54:35          
         
Sanna
    

jädrar så härligt! så grymt avundsjuk! njut ordentligt :)

det är bra med mig, 2 grader i kalla sverige och grått och trist, annars klagar jag inte ;)

hur har dagen varit idag? gjort något kul?

kramkram


    
2009-02-24 @ 18:54:43           URL: http://sannnnis.blogg.se/
         
Fanny
    

Svar till Farmoro o Bella =) > Vad kul att du fick mojlighet att komma hit till bloggen! Om inte det hade varit for den dyra telefonrakningen, hade vi ju kunnat prata lange! Men bra anda att vi kan horas sa har! Vi alla saknar er jattemycket vi ocksa! Lovar att vi ska vara radda om oss! Ni med!! Maneter har vi brant oss pa lite da och da, men tur som ar, ar de inte farliga! =) Som du sakert har last, sa har Leia hittat nagra lekkamrater har, hennes minikrabbor =0) Vi far ringa eller smsa snart! Ha det sa bra i Sverige! PUSS O KRAM fran oss alla! PS! Leia ar helt galen i alla vildhundar som finns har, men om det inte hade varit for de dar dumma sjukdomarna man kan fa om man klappar dem, hade Leia troligen hittat manga kompisar! =)<3


    
2009-02-25 @ 13:26:54           URL: http://mariafanny.blogg.se/
         
Fanny
    

Svar till Vicki m familj =) > Vad kul att ni hittade hit till bloggen! Haha, ja lite bilder har Leia tagit, men jag maste nog saga att jag har tagit de flesta bilderna an sa lange! =) Vi har aldrig varit i Phuket forut, men det ar riktigt harligt har! Cassandra hade ratt, det enda ar val bara att det ar mycket illaluktande sopor som ligger pa gatorna, men annars ar det riktigt fint!



Ja, var favorit just nu ar banana pancakes! Vi har gatt forbi de standen varje kvall! =) Och man trottnar inte heller pa det! =) Ha det sa bra!



Tack for tipset med nutellan! Det maste vi prova! =) Mamma och pappa halsar! Kramar fran oss alla!


    
2009-02-25 @ 13:36:18           URL: http://mariafanny.blogg.se/
         
Fanny
    

Ååh, tack så mycket hihi



Det gick helt okej! :D Bättre än väntat faktiskt. alla sa att jag var jätte bra för att vara första gången :D hihihi



Åååh, det låter suuuuuper ju. Har du blivit brun än då?



PUSSIS<3




    
2009-02-25 @ 14:50:40           URL: http://fannybillefalt.blogg.se/
         
Sanna
    

aha, fasen vad härligt!

du har det för bra du ;)

kul med snorkling, du får berätta lite sen hur det var :)

kramis!


    
2009-02-25 @ 15:28:15           URL: http://sannnnis.blogg.se/
         
    
    Namn:
Kom ihåg mig?

    E-postadress:


    Bloggadress:


    Kommentar: